Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έχουμε παίκτες από μέταλλο, να δικαιώσουμε τον κόσμο μας»

«Έχουμε παίκτες από μέταλλο, να δικαιώσουμε τον κόσμο μας»
Σάββατο, 4 Μαΐου 2019 - 23:31
Αρθρογράφος: Γιώργος Ουσταμανωλάκης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού την Παρασκευή (3/5) επικράτησε άνετα με 3-0 σετ του ΠΑΟΚ στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος της Volleyleague στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη και έτσι έκανε το 1-0 στη σειρά.

Ο Ανδρέας Ανδρεάδης μίλησε στο gavros.gr και αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο ματς, σε αυτό που έρχεται στη Θεσσαλονίκη, στα σχόλια που άφησαν οι «ερυθρόλευκοι» να πουν οι αντίπαλοί τους μετά τις τελευταίες εμφανίσεις τους σε Σύρο και Κρήτη, αλλά και στον Τοντόρ Αλεξίεφ.

Το σχόλιό σου για το 3-0 κόντρα στον ΠΑΟΚ.

«Παίξαμε πάρα πολύ καλά. Τη θέλαμε και αυτή τη νίκη και αυτή την εμφάνιση. Γιατί όλο αυτό το διάστημα με τις εμφανίσεις στη Σύρο και τον χαμένο ημιτελικό στην Κρήτη, δώσαμε τροφή για σχόλια και να υποτιμήσουν την ομάδα μας. Αλλά ο Ολυμπιακός έχει μέσα σπουδαίους παίκτες με μέταλλο που καταφέρνουμε και αντιστρέφουμε καταστάσεις και εκεί που χρειάζεται βγάζουμε τον καλό μας εαυτό. Αυτό το αποδείξαμε, κάναμε το πρώτο βήμα. Τίποτα παραπάνω. Πάμε για τη νίκη στη Θεσσαλονίκη».

Έπαιξε ρόλο η επιστροφή του Αλεξίεφ στο ματς;

«Έπαιξε. Όταν έχεις έναν παίκτη που μπορεί να καρφώσει οποιαδήποτε μπάλα παίζει ρόλο. Πήρε καθοριστικές μπάλες και δύσκολες και τις τελείωσε. Ο Ολυμπιακός στηρίζεται πάνω στον Τοντόρ. Δεν γίνεται οι ξένοι παίκτες που έρχονται στην ομάδα να είναι στον πάγκο. Ήταν για εμάς πλήγμα που τραυματίστηκε. Και ο Ραφαήλ Κουμεντάκης. Αλλά για εμάς από όταν χάθηκε το κύπελλο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και ευελπιστώ να το κατακτήσουμε».

Πόσο βοήθησε και ο κόσμος που ήταν σε ένα ακόμα ματς στο Ρέντη;

«Ο κόσμος ήταν φανταστικός. Στην αρχή του παιχνιδιού το πέταλο δεν ήταν πολύ γεμάτο και κάπως απόρησα και στεναχωρήθηκα. Αλλά κατά τη διάρκεια του πρώτου σετ γέμισε και μας έδωσε δύναμη. Σε αυτά τα παιχνίδια υπάρχει ένταση, κούραση, στρες, που μια φάση παραπάνω, αυτή την ενέργεια μας την δίνει ο κόσμος, ο οποίος είναι ο 7ος παίκτης. Τον θέλουμε στο πλευρό μας και ευελπιστώ στο τέλος να τον δικαιώσουμε».

Τέλος τι πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός στο ματς της Θεσσαλονίκης;

«Η ομάδα δεν πρέπει να εφησυχαστεί επειδή κάναμε το 1-0 και έχουμε εύκολα τον ΠΑΟΚ. Πρέπει να κρατήσουμε αυτή την εμφάνιση και να δουλέψουμε για να παίξουμε ακόμα καλύτερα μέσα στην Θεσσαλονίκη».

Διαβάστε επίσης

Κομβικός ο Αλεξίεφ!

Κομβικός ο Αλεξίεφ!

Ο Βούλγαρος ακραίος δεν ήταν στο 100%, αλλά η συμμετοχή του χθες κόντρα στον ΠΑΟΚ «απελευθέρωσε» τους συμπαίκτες του.

«Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση»

«Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση»

Ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του ήταν μετά το τέλος του ματς με τον ΠΑΟΚ ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ.