Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ηφαίστειο» το κλειστό του Ρέντη! (vids)

«Ηφαίστειο» το κλειστό του Ρέντη! (vids)
Πέμπτη, 9 Μαΐου 2019 - 19:07

Ο Ύμνος του Θρύλου λέει, μεταξύ άλλων: «Έχεις δύναμη σου Ολυμπιακέ, τον πύρινο σου κόσμο...». Και αυτό αποδεικνύεται για άλλη μία φορά, στο κατάμεστο κλειστό του Ρέντη!

Με τους ΓΑΥΡΟΥΣ να δίνουν βροντερό «παρών» στον τρίτο τελικό της Volleyleague, μεταξύ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών των Πειραιωτών και του ΠΑΟΚ.

Όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω, μέσα από τα βίντεο του gavros.gr, οι ΓΑΥΡΟΙ βρίσκονται στο πλευρό των παικτών του Αυτοκράτορα. Και έχουν δημιουργήσει απίστευτη ατμόσφαιρα στο Ρέντη, φωνάζοντας και τραγουδώντας χωρίς σταματημό!

Sold out, φωνή και τραγούδι, λοιπόν, από τους ΓΑΥΡΟΥΣ, το έξτρα «όπλο» των «ερυθρόλευκων», ώστε να «σκουπίσουν» (3-0) τον ΠΑΟΚ και να κατακτήσουν το 29ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους...

Διαβάστε επίσης

Σήκωσε την κούπα και ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Σήκωσε την κούπα και ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού έδωσε το «παρών» στο Ρέντη και πανηγύρισε μαζί με τους παίκτες και τον κόσμο της ομάδας την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος από την ανδρική ομάδα βόλεϊ του Θρύλου.

Στο Ρέντη ο Καραπαπάς! (pics)

Στο Ρέντη ο Καραπαπάς! (pics)

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο Ρέντη, προκειμένου να παρακολουθήσει τον τρίτο τελικό της Volleyleague...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ 3-0 σετ (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ 3-0 σετ (Τελικό)

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίσει στο Ρέντη τον ΠΑΟΚ και με νίκη παίρνει το δεύτερο διαδοχικό πρωτάθλημα. Live στις 18:30 στο gavros.gr/ΕΡΤSportsHD.