Ντουντούκα
Άντε να αρχίσει ξανά η μπαλίτσα να δούμε Θρύλο...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Μας φόβιζε μόνο ο κακός μας εαυτός»

«Μας φόβιζε μόνο ο κακός μας εαυτός»
Κυριακή, 12 Μαΐου 2019 - 12:42

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού κατέκτησε πριν από μερικές ημέρες το πρωτάθλημα της Volleyleague για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν και 29η φορά στην ιστορία του.

Για την πορεία της ομάδας τη φετινή χρονιά αλλά και για το δικό του μέλλον στον σύλλογο μίλησε ο Ανδρέας Ανδρεάδης.

Ο κεντρικός του Θρύλου, τόνισε ότι δεν αμφέβαλε ποτέ για την ανωτερότητα του Ολυμπιακού ενώ όσον αφορά το μέλλον του τόνισε ότι θέλει να παραμείνει στο σύλλογο.

Αναλυτικά ο Ανδρεάδης Ανδρεάδης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sportfm»:

Για το αν περίμενε το 3-0 στους τελικούς: «Το περιμέναμε πως θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Το είχαμε πει μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο Final-4 πως ήταν δικό μας. Λέγαμε μέσα στα αποδυτήρια πως είμαστε καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ και το μόνο που φοβόμασταν ήταν ο κακός μας εαυτός. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα ταβάνι μέχρι το 7, εμείς μπορούσαμε να παίξουμε από το 4 μέχρι το 10 και αν ήμασταν σταθεροί θα παίρναμε το πρωτάθλημα. Όπως και έγινε».

Για το αν ο χαμένος ημιτελικός Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ έφερε άγχος: «Ακόμη και στην Ιεράπετρα, που παίξαμε με ελλείψεις, από δικά μας λάθη χάσαμε από τον ΠΑΟΚ. Απογοητευτήκαμε από την απώλεια του Κυπέλλου, αλλά δεν μας μπήκε το μικρόβιο ότι μπορεί να χάναμε το πρωτάθλημα. Ανασυνταχθήκαμε και πήραμε το πρωτάθλημα με 3-0».

Για την πίεση που έχει ο Ολυμπιακός για τίτλους: «Το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό είναι μονόδρομος. Πρέπει να έχεις το μέταλλο για να αντέξεις αυτή την πίεση. Σε όλα τα επαγγέλματα, υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να αποδώσουν στην πίεση. Όσοι μπορούν, κάνουν και τη διαφορά. Του χρόνου

Για το μέλλον του: «Δεν το γνωρίζω. Τελειώνει το συμβόλαιό μου, τις επόμενες δύο εβδομάδες πιστεύω πως θα ξεκαθαρίσει το θέμα. Παίζω στην ομάδα της καρδιάς μου και θέλω να κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό. Όμως όλα εξαρτώνται από τον προπονητή και τη διοίκηση».

Διαβάστε επίσης