Ντουντούκα
Φύγαμε για τα αστέρια!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Νέο ρεσιτάλ ανακριβειών, ψεμάτων, ασχετοσύνης και προπαγάνδας»

«Νέο ρεσιτάλ ανακριβειών, ψεμάτων, ασχετοσύνης και προπαγάνδας»
Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019 - 23:45

Τα πράγματα στη θέση τους με νέα ανακοίνωση έβαλε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, απαντώντας εκ νέου στο σάιτ της… αλήθειας και στο «νέο ρεσιτάλ ανακριβειών, ψεμάτων, ασχετοσύνης και προπαγάνδας», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Μάλιστα, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός σχολίασε και το γεγονός ότι μετά την πρώτη του ανακοίνωση, υπήρξε απάντηση από τον Α.Σ. ΠΑΟΚ, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «Κύριοι του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ ακούσατε για γήπεδα-δώρα του κράτους, για δωρεάν ρεύμα και αμέσως αναγνωρίσατε τον εαυτό σας; Ή απαντάτε μαζί με την ιστοσελίδα επειδή την πληρώνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και την αισθάνεστε κι εσείς δικιά σας;».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στο νέο ρεσιτάλ ανακριβειών, ψεμάτων, ασχετοσύνης και προπαγάνδας που επιδόθηκε το αυτοαποκαλούμενο ως σάιτ της...αλήθειας και προς αποκατάσταση αυτής... Να ενημερώσουμε τους αδαείς ανώνυμους συντάκτες της ιστοσελίδας σας ότι:

Το γήπεδο της Γλυφάδας δεν είχε άδεια λειτουργίας για ευρωπαϊκούς αγώνες για αυτό το λόγο η ομάδα μπάσκετ Γυναικών χρησιμοποίησε ως έδρα το ΣΕΦ για τις αναμετρήσεις στην Ευρωλίγκα.

Επίσης η χωρητικότητα του ανέρχεται στις 2.270 θέσεις και όχι στις 3.500 όπως λανθασμένα και κατά την προσφιλή σας τακτική της δημιουργίας ψευδών εντυπώσεων αναφέρετε!

Όσον αφορά το ΣΕΦ, η χρησιμοποίηση του ως έδρα για τους αγώνες της ομάδας μπάσκετ γυναικών στην Ευρωλίγκα δεν προϋποθέτει αφαίρεση του παρκέ και τοποθέτηση τάραφλεξ, διαδικασία χρονοβόρα και απαραίτητη για την ομάδα βόλεϊ. Άρα και αδύνατη εν τέλει. Εσείς που είστε... έγκριτοι δημοσιογράφοι μπορείτε να απευθυνθείτε στη διοίκηση του ΣΕΦ για να σας ενημερώσει για τον χρονικό πλαίσιο που απαιτείται.

Συνεχίζοντας με ορισμένες ακόμα ανακρίβειες που αναφέρονται στο... έγκυρο ρεπορτάζ του ανώνυμου (και χωρίς έστω κάποιου ψευδωνύμου) δημοσιογράφου να σας πληροφορήσουμε ότι βάσει κανονισμών της CEV, η ομάδα που δεν αποδέχεται τη θέση της στο Champions League, υποβιβάζεται στην τρίτη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση το Challenge Cup.

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ωστόσο από πέρσι είχε καταθέσει αίτημα να αγωνιστεί στην πιο πάνω κατηγορία το CEV Cup.

Και όλα αυτά αφού εξάντλησε τις πιθανότητες συμμετοχής στο Champions League και αφού ζητήσαμε να χρησιμοποιήσουμε το Ρέντη ως έδρα στο Champions League, αίτημα στο οποίο απάντησε αρνητικά η ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Και παρότι η έγκυρη δημοσιογραφία και η σωστή πληροφόρηση αποδεικνύονται έννοιες παντελώς άγνωστες για εσάς, μπορείτε να μας υποδείξετε εσείς κάποιο άλλο κατάλληλο γήπεδο στην Αττική για να συνεχίσει ο κόσμος να γελάει μαζί σας...

ΥΓ.: Κύριοι του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ ακούσατε για γήπεδα-δώρα του κράτους, για δωρεάν ρεύμα και αμέσως αναγνωρίσατε τον εαυτό σας; Ή απαντάτε μαζί με την ιστοσελίδα επειδή την πληρώνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και την αισθάνεστε κι εσείς δικιά σας;».

Διαβάστε επίσης

«Θα δώσω το 100% μου»

«Θα δώσω το 100% μου»

Οι πρώτες δηλώσεις της Κατερίνας Ζακχαίου μετά την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ολυμπιακό.

Ο Θρύλος δεν επαναπαύεται!

Ο Θρύλος δεν επαναπαύεται!

Με τις μεταγραφές των Γκέργκι, Φίνγκερ, Μάλλιου και Γιουρτσένκοβα, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός δείχνει με το… καλημέρα τις διαθέσεις του για τη νέα αγωνιστική χρονιά!