Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην ομάδα της καρδιάς της η Λαζάρεβιτς! (pics)

Στην ομάδα της καρδιάς της η Λαζάρεβιτς! (pics)
Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019 - 13:52

Δύο χρόνια μακριά από τον Ολυμπιακό ήταν πολλά για την Άνα Λαζάρεβιτς. Η Σέρβα ακραία η οποία αγάπησε αφάνταστα τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του, επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς της και στο σπίτι της.

Έτσι η Λαζάρεβιτς θα σμίξει ξανά με την Σάσκια Χίπε, την Κατερίνα Γιώτα, την Τζίνα Λαμπρούση και τα άλλα κορίτσια της ομάδας του Ολυμπιακού, όπως επίσης και με τον συμπατριώτη της και προπονητή του Θρύλου, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.

Μάλιστα ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ένα πρωτοποριακό ποστάρισμα του αναφέρθηκε στη μεγάλη επιστροφή της Λαζάρεβιτς, προαναγγέλοντας ουσιαστικά την μεταγραφή της στο Θρύλο γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Σταμάτα να κλαις Άνα. Έρχεσαι στο σπίτι», ποστάροντας φωτογραφίες από την τελευταία φορά που η Λαζάρεβιτς είχε φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα.

Διαβάστε επίσης

«Ευχόμαστε να επιστρέψει γρήγορα η Γιώτα»

«Ευχόμαστε να επιστρέψει γρήγορα η Γιώτα»

Η διεθνής διαγώνια Βασιλαντωνάκη δήλωσε, ότι η νίκη (3-1) της εθνικής μας ομάδας βόλεϊ Γυναικών κόντρα στην Εσθονία, είναι αφιερωμένη στην κεντρική του Ολυμπιακού και άτυχη της σεζόν…

Γουστάρει Θρύλο ο Τερβαπόρτι! (pic)

Γουστάρει Θρύλο ο Τερβαπόρτι! (pic)

Όπως στις δηλώσεις του, έτσι και μέσω των social media, ο Φινλανδός πασαδόρος εξέφρασε τη χαρά του που ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού…