Ντουντούκα
Κυνηγάμε όλους τους στόχους μας!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Παραμένει για τρίτη χρονιά ο Ανδρεάδης!

Παραμένει για τρίτη χρονιά ο Ανδρεάδης!
Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2019 - 16:07

Ακόμη μία ανανέωση συμβολαίου ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, αυτή τη φορά για το τμήμα βόλεϊ Ανδρών. Ο Ανδρέας Ανδρεάδης ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Θρύλο, τη φανέλα του οποίο θα συνεχίσει να φορά για τρίτη συνεχή σεζόν!

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον έμπειρο κεντρικό, γνώστη του «ερυθρόλευκου» μεγέθους: Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ανδρέα Ανδρεάδη. Ο διεθνής κεντρικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και θα παραμείνει στο δυναμικό της ομάδας βόλεϊ Ανδρών.

Με την ανανέωση του συμβολαίου του Ανδρεάδη, αλλά και με τους Πετρέα (ανανέωση), Βουλίδη (μεταγραφή), Παπαλεξίου (ανανέωση), κλείνει η τετράδα των κεντρικών για τον Θρύλο!

«Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω για τρίτη σερί χρονιά στην ομάδα μου. Εύκολα φτάνεις στην κορυφή δύσκολα παραμένεις. Φέτος μας περιμένει ακόμα περισσότερη δουλειά αφού έχει αλλάξει εν μέρει το ρόστερ και θα χρειαστεί λίγος χρόνος προκειμένου να επέλθει η απαιτούμενη χημεία. Θα μεταλαμπαδεύσουμε στα νέα παιδιά που ήρθαν τη φιλοσοφία και τον χαρακτήρα του συλλόγου για να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά, όπως πέρσι και πρόπερσι. Θέλουμε πρώτα από όλα το πρωτάθλημα αλλά και όλα τα τρόπαια στην Ελλάδα. Στην Ευρώπη μας έτυχε μια δύσκολη κλήρωση, αλλά είμαστε Ολυμπιακός και θα παλέψουμε για την πρόκριση. Η ομάδα θα είναι μέχρι τότε καλά δουλεμένη και προπονημένη και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε αυτό που μας αξίζει», δήλωσε στο olympiacossfp.gr o Έλληνας κεντρικός.

Διαβάστε επίσης

Μπλοκάρει με ελληνική τετράδα!

Μπλοκάρει με ελληνική τετράδα!

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού θα πορευτεί τη νέα σεζόν με τέσσερις Έλληνες κεντρικούς, τους Πετρέα, Ανδρεάδη, Παπαλεξίου και Βουλκίδη...