Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δανεικός στον ΟΦΗ ο Τσέλιος…

Δανεικός στον ΟΦΗ ο Τσέλιος…
Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019 - 08:10

Στην Κρήτη μετακόμισε ο Παρασκευάς Τσέλιος από την ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού.

Ο 22χρονος «γίγαντας», ύψους 2,07μ., θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στον ΟΦΗ, με μονοετή δανεισμό από τον Θρύλο. Με τον διεθνή κεντρικό να ολοκληρώνει και επίσημα την μετακίνηση του στην κρητική ομάδα.

Ο ταλαντούχος βολεϊμπολίστας παραχωρήθηκε στους Κρητικούς από την ομάδα του Πειραιά, ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής, να «ψηθεί» και να βρει αγωνιστικό ρυθμο. Και αυτό, για να επιστρέψει το επόμενο καλοκαίρι στην ομάδα του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, έτοιμος για βασικός...

Να σημειωθεί, ότι ο Τσέλιος αποτελεί βασική μεταγραφική επιλογή του προπονητή του ΟΦΗ, Δημήτρη Ζλατιλίδη.

Ο Τσέλιος δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος, περήφανος μπορώ να πω που θα αγωνιστώ στον ΟΦΗ. Είναι μια ομάδα με ιστορία, στην Ελλάδα, κυρίως στο ποδόσφαιρο, αλλά πλέον και στο βόλεϊ και εύχομαι, πραγματικά, να μπορέσουμε να κάνουμε επιτυχίες! Εχει… χτιστεί μια δυνατή ομάδα, με έμπειρους παίκτες και αυτό που, προσωπικά, μπορώ να υποσχεθώ, είναι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

Διαβάστε επίσης

Νίκη μισή πρόκριση για την Εθνική

Νίκη μισή πρόκριση για την Εθνική

Εντυπωσιακή η ομάδα βόλεϊ των Γυναικών επικράτησε με 3-0 σετ της Γαλλίας κάνοντας… πλάκα για τη δεύτερη αγωνιστική του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Με το «αριστερό» η Ελλάδα…

Με το «αριστερό» η Ελλάδα…

Η Εθνική μας ομάδα βόλεϊ Γυναικών ηττήθηκε με 3-0 σετ από την Τουρκία, στην Άγκυρα, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος…