Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τους σεβόμαστε όλους, δεν φοβόμαστε κανέναν!»

«Τους σεβόμαστε όλους, δεν φοβόμαστε κανέναν!»
Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019 - 08:10

Μετά από 18 χρόνια, η εθνική μας ομάδα βόλεϊ Γυναικών επιστρέφει στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα! Το αντιπροσωπευτικό μας συγκροτημα αντιμετωπίζει απόψε (23/8, 20:00) την Τουρκία στην Άγκυρα, για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του σπουδαίου ευρωπαϊκού θεσμού.

Με την Ελλάδα θα αγωνιστούν τέσσερις αθλήτριες της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού και, συγκεκριμένα, οι Στέλλα Χριστοδούλου, Τζίνα Λαμπρούση, Αρέτα Κονόμη και Σία Τοτσίδου.

Με την αρχηγό της Εθνικής μας και του Θρύλου, Χριστοδούλου, να δηλώνει χαρακτηριστικά:

«Σεβόμαστε την Τουρκία, σεβόμαστε την Σερβία, την Βουλγαρία, όλες τις ομάδες του ομίλου, αλλά δεν φοβόμαστε καμία. Εμείς πρέπει να κάνουμε αυτά που πρέπει να κάνουμε μέσα στο γήπεδο και ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Για μας είναι επιτυχία, που μετά από 18 χρόνια, βρισκόμαστε και πάλι στα ευρωπαϊκά γήπεδα, αλλά δεν σταματάμε εκεί! Στόχος μας είναι η πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης και αυτό θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε».

Διαβάστε επίσης

Με το «αριστερό» η Ελλάδα…

Με το «αριστερό» η Ελλάδα…

Η Εθνική μας ομάδα βόλεϊ Γυναικών ηττήθηκε με 3-0 σετ από την Τουρκία, στην Άγκυρα, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος…

Ο Γκουιντέτι για την Λαμπρούση!

Ο Γκουιντέτι για την Λαμπρούση!

Ο προπονητής της Τουρκίας αναφέρθηκε στην κεντρική της εθνικής μας ομάδας βόλεϊ Γυναικών και του Ολυμπιακού, με αφορμή το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα…