Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΠΑΟΚ, η σειρά σου

ΠΑΟΚ, η σειρά σου
Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2019 - 11:06

Ημέρα αγώνα, σήμερα, για τα κορίτσια του βόλεϊ! Μετά την εντυπωσιακή πρεμιέρα στο Challenge Cup, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού στρέφει την προσοχή της εκ νέου στο πρωτάθλημα.

Οι «ερυθρόλευκες» υποδέχονται τον ΠΑΟΚ, σήμερα Κυριακή, στις 19:30, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Volleyleague, αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη». Η προετοιμασία των νταμπλούχων ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, ενώ στο αγωνιστικό κομμάτι ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς στερείται των υπηρεσιών της Παναγιώτας Ξανθοπούλου. Στην αποστολή, ως δεύτερη πασαδόρος, έχει συμπεριληφθεί η Θεοδώρα Φουμάκη από τις κορασίδες.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από την ERT Sports και είναι το πρώτο επίσημο των δυο ομάδων στη Volleyleague Γυναικών. Στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Junior.

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ 3-1 (τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ 3-1 (τελικό)

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού υποδέχεται τους νεοφώτιστους στο Ρέντη για την 4η αγωνιστική της Volleyleague. Live στις 19:30 στο gavros.gr/ΕΡΤ Sports.