Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι»

«Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι»
Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019 - 15:08

Έτοιμος για το ματς με τον Φοίνικα, στη Σύρο, είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος ολοκληρώνει το Σάββατο την προετοιμασία του. Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, για το επικείμενο ματς και τόνισε την επιθυμία του ιδίου και των παικτών του, δεν είναι άλλη, από το να συνεχίσουν το απόλυτο, στο πρωτάθλημα!

«Την Κυριακή αντιμετωπίζουμε τον Φοίνικα Σύρου, σε ένα δυνατό παιχνίδι και θέλουμε να συνεχίσουμε την νικηφόρα πορεία μας στο πρωτάθλημα. Η ομάδα έχει δουλέψει πολύ καλά όλη την εβδομάδα και είναι απόλυτα συγκεντρωμένη ώστε να κάνει το παιχνίδι της, απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο», ήταν τα λόγια του προπονητή του Θρύλου!

Διαβάστε επίσης

Εύκολα τον Ηλυσιακό και τώρα ο Πορφύρας!

Εύκολα τον Ηλυσιακό και τώρα ο Πορφύρας!

Χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού επικράτησε στην έδρα του Ηλυσιακού με 3-0 σετ και πλέον ετοιμάζεται για τη ρεβάνς του CEV Challenge Cup.

Για τη νίκη και το «5 στα 5» (pic)

Για τη νίκη και το «5 στα 5» (pic)

Συνεχίζει δυναμικά η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, στο πρωτάθλημα, αντίπαλος σήμερα ο Ηλυσιακός (19:00) εκτός έδρας.