Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εμπρός για τους «16» του CEV Challenge Cup! (pic)

Εμπρός για τους «16» του CEV Challenge Cup! (pic)
Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2019 - 10:41

Το κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη φοράει σήμερα, εκ νέου, τα καλά του, για να φιλοξενήσει ακόμη έναν ευρωπαϊκό αγώνα του Ολυμπιακού! Τα κορίτσια της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Συλλόγου αντιμετωπίζουν στις 19:00 την Χάποελ Κφαρ Σαμπά και στόχος τους είναι η νίκη, η οποία ισοδυναμεί με το «πρώτο βήμα» προς τους «16» του CEV Challenge Cup!

Ο Θρύλος θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα της έδρας και να αποκτήσει το πλεονέκτημα για πρόκριση στους «16», ενόψει του επαναληπτικού που θα διεξαχθεί στο Ισραήλ.

Τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς αφορούν στην απουσία της Κατερίνας Γιώτα, ενώ η Ανα Ζιβογίνοβιτς έχει μπει στις προπονήσεις και αναμένεται να χρησιμοποιηθεί εφόσον κριθεί απαραίτητο.

  • Στην αναμέτρηση με τη Χάποελ ισχύει κανονικά το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Junior.
  • Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά, από το gavros.gr αλλά και το Cosmote Sport 6 HD!
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Matchday⚡ Olympiacos SFP ???????? - ???????? Hapoel Kfar-Saba ???? CEV Challenge Cup ???? 19:00 ???? Rentis "Melina Merkouri" ???? Cosmote Sport 6 #osfp #olympiacos #olympiacossfp #volleyball #volleyballwomen #CEVChallengeCupW

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) στις

Διαβάστε επίσης