Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σφραγίζει την πρόκριση στο Ισραήλ!

Σφραγίζει την πρόκριση στο Ισραήλ!
Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019 - 11:20

Στις 19:00 η ομάδα βόλεϊ Γυναικών δίνει τον αγώνα ρεβάνς, με την Χάποελ Κφαρ Σαμπά, στο Ισραήλ, για το CEV Challenge Cup! Οι ερυθρόλευκες του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς έχουν κάνει ήδη το πρώτο βήμα και θέλουν, απέναντι στις ισραηλινές, να τελειώσουν σήμερα τη δουλειά και να συνεχίσουν να προχωρούν στον θεσμό! Στόχος του Ολυμπιακού ΣΦΠ και στο βόλεϊ Γυναικών, όπως και σε όλα τα ερασιτεχνικά αθλήματα, είναι η διάκριση στην Ευρώπη και η κατάκτηση τίτλων!

Οι «ερυθρόλευκες» βρίσκονται από το βράδυ της Τρίτης στο Ισραήλ, με μοναδικό στόχο να σφραγίσουν την πρόκριση έχοντας το προβάδισμα του 3-0, από την πρώτη αναμέτρηση στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη». Οι νταμπλούχες Ελλάδας χρειάζονται δυο νικηφόρα σετ για να «σφραγίσουν» την πρόκριση στην επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσουν το νικητή του ζευγαριού UTE Budapest-Yenisei Krasnoyarsk.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, με εξαίρεση τη δεδομένη απουσία της Κατερίνας Γιώτα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Matchday⚡ Hapoel Kfar-Saba ???????? - ???????? Olympiacos SFP ???? CEV Challenge Cup ???? Gameday 2 ???? 19:00 #osfp #olympiacos #olympiacossfp #volleyball #volleyballwomen #CEVChallengeCupW

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) στις

Διαβάστε επίσης

Θρύλε κάνε το θαύμα σου!

Θρύλε κάνε το θαύμα σου!

Ο Ολυμπιακός δίνει μία τεράστια «μάχη» με τη Μόντενα, στις 21:30, για να «γυρίσει» την παρτίδα και να συνεχίσει στο CEV Cup!