Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλε κάνε το θαύμα σου!

Θρύλε κάνε το θαύμα σου!
Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019 - 11:57

Θρύλος σημαίνει «μάχη μέχρις εσχάτων»! Οι βολεϊμπολίστες του Ολυμπιακού είναι έτοιμοι, απόψε το βράδυ, στις 21:30, να δείξουν τι σημαίνει Δαφνοστεφανωμένος Έφηβος και να… τρελάνουν εκ νέου την Ευρώπη! Απέναντι σε ένα μεγάλο όνομα του αθλήματος, τη Μόντενα, θέλουν να… γυρίσουν την παρτίδα και να πάρουν την πρόκριση, στους «16» CEV Cup!

Μετά την ήττα, στις λεπτομέρειες του tie break, στο πρώτο ματς στο Ρέντη, είναι έτοιμοι να παλέψουν για τη νίκη και τη μεγάλη ανατροπή, γνωρίζοντας το βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης.

Για προκριθεί ο Ολυμπιακός χρειάζεται νίκη με 3-0 ή 3-1, ενώ αν ο αγώνας λήξει 3-2 υπέρ των Πειραιωτών, η πρόκριση θα κριθεί στο «χρυσό σετ».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του. Πάμε γερά Θρύλε, για τη μεγάλη εμφάνιση που θα φέρει την πρόκριση!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Matchday⚡ Leo Shoes Modena ???????? - ???????? Olympiacos SFP ???? CEV Volleyball Cup ???? Gameday 2 ???? 21:30 #osfp #olympiacos #olympiacossfp #volleyball #volleyballmen #CEVCupM

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) στις

Διαβάστε επίσης

Χάποελ Κφαρ Σαμπά-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-3 (Τελικό)

Χάποελ Κφαρ Σαμπά-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-3 (Τελικό)

Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Θρύλου αντιμετωπίζει (19/12, 19:00) την ισραηλινή ομάδα εκτός έδρας, στη ρεβάνς για τη φάση των «32» του CEV Challenge Cup! Δείτε το ματς σε live streaming…