Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εντός έδρας με τη Θέτιδα, για τη Volleyleague!

Εντός έδρας με τη Θέτιδα, για τη Volleyleague!
Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2019 - 14:11

Ο Ολυμπιακός, στο βόλεϊ Γυναικών, εξασφάλισε την πρόκριση στους «16» του Challenge Cup και τώρα στρέφεται, ξανά, στο πρωτάθλημα. Το πρόγραμμα της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού συνεχίζεται και περιλαμβάνει στροφή στις εγχώριες διοργανώσεις.

Οι «ερυθρόλευκες» υποδέχονται τη Θέτιδα Βούλας την Κυριακή (22/12) στις 16:00 στο Ρέντη στην αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής με την οποία ολοκληρώνεται ο Α’ Γύρος της Volleyleague.

Ο Θρύλος θέλει να διευρύνει το απόλυτα νικηφόρο σερί του για να κλείσει ιδανικά το 2019, πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εορτών. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.

Θυμίζουμε ότι στην αναμέτρηση με τη Θέτιδα Βούλας ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Junior.

Διαβάστε επίσης

«Μάχη» στη Θεσσαλονίκη! (photo)

«Μάχη» στη Θεσσαλονίκη! (photo)

Οι Άνδρες του Ολυμπιακού, στο βόλεϊ, αφήνουν πίσω τους την Μπολόνια και τη Μόντενα και παίζουν σήμερα (17:00) με την Ελπίδα Αμπελοκήπων, στη Θεσσαλονίκη!

«Να κλείσουμε νικηφόρα τη χρονιά»

«Να κλείσουμε νικηφόρα τη χρονιά»

Τι δήλωσε ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, για το Σαββατιάτικο (21/12) εκτός έδρας ματς του Ολυμπιακού με την Ελπίδα Αμπελοκήπων, για το πρωτάθλημα…