Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σαρωτικός στο τρίτο σετ και μπροστά ο Θρύλος!

Σαρωτικός στο τρίτο σετ και μπροστά ο Θρύλος!
Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020 - 21:04

Τρομερή απόδοση είχε ο Ολυμπιακός στο τρίτο σετ, απέναντι στην Μπεκεσκάμπα! Ο Θρύλος κατάφερε να φτάσει στο 2-1 το ματς, παίζοντας έξυπνα, ελαχιστοποιώντας τα λάθη και πιέζοντας πολύ την αντίπαλό της, τόσο στο μπλοκ, όσο και στο σερβίς!

Με την Ζιβογίνοβιτς να παίζει μεγάλο ρόλο, παίρνοντας πολλούς και καθοριστικούς πόντους, στις επιθέσεις, αλλά και με το σερβίς, αλλά και με την Ζακχαίου να κάνει σημαντικά μπλοκ, ο Ολυμπιακός κατάφερε να ανοίξει τη διαφορά, την οποία και κράτησε σταθερά, σχεδόν σε όλο το τρίτο σετ, στο +4, στο +5 ή και στο +6.

Προς το τέλος του σετ η Μπεκεσκάμπα έκανε την απέλπιδα προσπάθεια να μειώσει και με την Κόλαρ πήρε 2-3 συνεχείς πόντους. Ο Ολυμπιακός, παρόλα αυτά, δεν πτοήθηκε και συνέχισε να πιέζει, με την Χίπε να αναλαμβάνει ηγετικό ρόλο, στο τέλος του σετ, κάνοντας τρομερά μπλοκ και παίρνοντας δυνατές επιθέσεις!

Οι πανηγυρισμοί της Χίπε στο 23-17 ήταν ενδεικτικοί του πάθους, με το οποίο παίζουν σε κάθε ματς, τα κορίτσια του Θρύλου! Έκανε το 2-1 ο Ολυμπιακός, γιατί ήταν καλύτερος, με 19-25!

Διαβάστε επίσης