Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο ίδιο έργο θεατές...

Στο ίδιο έργο θεατές...
Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020 - 00:09

Μία από τα ίδια στο... γνωστό κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι. Στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στον δεύτερο τελικό του League Cup «Νίκος Σαμαράς», παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων των γηπεδούχων ώστε να ελέγξουν τον κόσμο και να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, κάτι τέτοιο δεν κατέστη και πάλι δυνατό, για μία ακόμα φορά.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης την ώρα που οι παίκτες του Ολυμπιακού πήγαιναν στα αποδυτήρια, έγινε ένας μικρός… χαμός!

Οι «ερυθρόλευκοι» δέχθηκαν… τραμπουκισμούς στη φυσούνα, ενώ ένα άτομο ήταν επάνω της, κλοτσώντας την με μανία και αδιακρίτως!

Βέβαια, να θυμίσουμε ότι υπήρξε και χτύπημα πάνω στον Ραφαήλ Κουμεντάκη στην αρχή του «χρυσού σετ». Αυτά είναι τα αποτελέσματα όταν γίνονται αγώνες σε γήπεδα... στρούγκες, στα οποία ο αθλητής δεν μπορεί ανενόχλητος να βγάλει μια άμυνα ή να κάνει ακόμα και ένα σερβίς.

Διαβάστε επίσης

Έσκισαν μέχρι και τη... φυσούνα!

Έσκισαν μέχρι και τη... φυσούνα!

Επίθεση στη φυσούνα με δέχθηκαν οι παίκτες και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, από οπαδούς του ΠΑΟ, μετά το τέλος του δεύτερου τελικού του League Cup, στο Μαρούσι...