Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πώς να μην είχε καιρό να χαμογελάσει το... χειλάκι σας!

Πώς να μην είχε καιρό να χαμογελάσει το... χειλάκι σας!
Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020 - 23:09

Μετά από 10 ολόκληρα χρόνια κατάφερε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού να κατακτήσει κάποιον τίτλο. Και, φυσικά, αυτός ήταν και ένας λόγος, που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στις δηλώσεις του, παραδέχθηκε ότι επιτέλους γέλασε λίγο το... χειλάκι τους!

Πώς να μην καταφέρει να... χαμογελάσει. Τόσα χρόνια στέρηση είναι πολλά! Βέβαια, θα υπάρξουν ακόμα περισσότερα, μιας και πλέον ο Ολυμπιακός θα πεισμώσει, για τα καλά προκειμένου να μην αφήσει τίποτα άλλο να πάει χαμένο.

Αρχικά, με το Κύπελλο που είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος και στη συνέχεια, με το πρωτάθλημα. Προκειμένου ο Αυτοκράτορας να παραμείνει και τη φετινή χρονιά στο θρόνο του!

Θέλετε πολλά... ψωμιά ακόμα, για να φτάσετε τον Ολυμπιακό...

Διαβάστε επίσης

Στο ίδιο έργο θεατές...

Στο ίδιο έργο θεατές...

Παρά τις προσπάθειες για ομαλή διεξαγωγή του τελικού του League Cup, μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟ, κάτι τέτοιο δεν έγινε! Για μια ακόμα φορά, δεν έλειψαν οι... ομορφιές από τον κόσμο του Παναθηναϊκού...

Έσκισαν μέχρι και τη... φυσούνα!

Έσκισαν μέχρι και τη... φυσούνα!

Επίθεση στη φυσούνα με δέχθηκαν οι παίκτες και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, από οπαδούς του ΠΑΟ, μετά το τέλος του δεύτερου τελικού του League Cup, στο Μαρούσι...