Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το μεγαλείο του Θρύλου...

Το μεγαλείο του Θρύλου...
Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2020 - 23:05

Ο Ολυμπιακός είναι κάτι παραπάνω από ένα αθλητικό σωματείο. Είναι ιδέα, καψούρα, αγάπη, θρησκεία, τρόπος ζωής και πολλά ακόμα. Είναι μοναδικός! Και αυτό, αποδείχθηκε περίτρανα και σήμερα, Πέμπτη (11/6) με το τετραπλό «μπαμ» της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Θρύλου.

Χριστοδούλου, Κονόμη, Γιώτα και Χίπε υπέγραψαν νέα συμβόλαια με τον «ερυθρόλευκο» Ερασιτέχνη. Παρέμειναν στην ομάδα της καρδιάς τους!

Τι κι αν είχαν μεγαλύτερες οικονομικά προτάσεις από Ελλάδα και εξωτερικό; Δεν... αλλάζουν τον ΟΣΦΠ. Για αυτό και υπέγραψαν νέα συμβόλαιο. Και, μάλιστα, με μειωμένες αποδοχές, μετά τις συνέπειες του κορονοϊού! Παρασκήνιο, που επιβεβαιώνει τα παραπάνω. Το μεγαλείο του συλλόγου, δηλαδή!

Και οι τέσσερις αθλήτριες έχουν «δεθεί» με την ομάδα. Την αγαπούν. Ζουν και... αναπνέουν για αυτή. Και το απέδειξαν για άλλη μία φορά. Έκαναν στην... άκρη τα χρήματα, για το συναίσθημα. Για την επιθυμία της καρδιάς τους!

Η Γιώτα δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός είναι οικογένειά μου». Η Χίπε: «Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου». Παρόμοιες και οι δηλώσεις των Χριστοδούλου και Κονόμη. Αυτός είναι ο Ολυμπιακός! Μια μεγάλη οικογένεια. Μια οικογένεια, που όμοιά της δεν υπάρχει! Ένας σύλλογος ενωμένος, πόσω μάλλον τώρα. Θρύλος στα δύσκολα...

Ο ΟΣΦΠ, παρά τις δεδομένες δυσκολίες και τη νέα πραγματικότητα, με την πανδημία, δεν το βάζει κάτω. Είναι εδώ! Και απάντησε με τον καλύτερο τρόπο σε όσα... ακούγονταν το τελευταίο διάστημα. Με πέντε σπουδαίες κινήσεις (συν του προπονητή, Σπύρου Σαραντίτη).

Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού είναι από τώρα φαβορί για το επόμενο νταμπλ, στην Ελλάδα! Είναι ήδη πανίσχυρη, κρατώντας τον βασικό της κορμό. Και θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο. Γιατί η ομάδα αυτή «χτίστηκε» για την κορυφή. Και εκεί θα μείνει!

Να σημειωθεί, ότι σημαντικό ρόλο στην πραγματοποίηση αυτού του τετραπλού «μπαμ» ανανεώσεων, έπαιξε το γεγονός ότι το τμήμα θα έχει την υποστήριξη ενός χορηγού τη φετινή σεζόν. Λεπτομέρειες πάνω στο συγκεκριμένο θέμα αναμένονται το επόμενο διάστημα, υπό τη μορφή επίσημων ανακοινώσεων. Εξελίξεις, λοιπόν...

Διαβάστε επίσης