Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Στη Βοσνία για το πρώτο βήμα

Ολυμπιακός: Στη Βοσνία για το πρώτο βήμα
Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου 2021 - 22:00

Έτοιμος για το πρώτο του επίσημο παιχνίδι της νέας σεζόν είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος την Τετάρτη 6/10 (19:00, Cosmote Sport 7 HD) αντιμετωπίζει στη Βοσνία τη Μλάντοστ Μπρτσκο, στον πρώτο αγώνα της πρώτης προκριματικής φάσης του CEV Champions League.

Ο Θρύλος αντιμετωπίζει τη νταμπλούχο Βοσνίας και θέλει να πάρει τη νίκη και να κάνει βήμα πρόκρισης.

Το δεύτερο παιχνίδι θα διεξαχθεί την Τετάρτη (13/10, 19:00) στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη».

Η «ερυθρόλευκη» αποστολή θα αναχωρήσει το πρωί της Τρίτης (5/10), αεροπορικώς για το Βελιγράδι και από εκεί θα μεταβεί οδικώς στο Μπρτσκο.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Θρύλου, Δημήτρη Καζάζη ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το πρώτο παιχνίδι της σεζόν αποτελείται από τους εξής αθλητές: Άλεν Παγένκ, Δημήτρης Χαραλαμπίδης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκολα Μιγιαήλοβιτς, Ανδρέας Ανδρεάδης, Χέρμανς Έγκλεσκαλνς, Δημήτρης Ζήσης, Σταύρος Κασαμπαλής, Νίκος Ζουπάνης, Ηρακλής Παπαδόπουλος, Δημήτρης Τζιάβρας, Ανέστης Δαλακούρας, Πάβλε Πέριτς, Δημήτρης Εφραιμίδης.

Διαβάστε επίσης

Μια μέρα για την πρώτη μάχη

Μια μέρα για την πρώτη μάχη

Ο Θρύλος ξεκινάει αύριο (6/10) τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις, εναντίον της Μλάντοστ Μπρτσκο για τα προκριματικά του Champions League.