Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός | Βόλεϊ Γυναικών: Φουλάρει για νίκη-πρόκριση!

Ολυμπιακός | Βόλεϊ Γυναικών: Φουλάρει για νίκη-πρόκριση!
Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου 2021 - 16:01

Έτοιμη να γράψει ιστορία! Έτοιμη να γράψει άλλη μια πρόκριση! Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, είναι έτοιμη για το σπουδαίο επαναληπτικό του γ’ προκριματικού γύρου του Champions League με την Ζοκ Ουμπ.

Η αναμέτρηση που θα κρίνει την πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης θα διεξαχθεί την Πέμπτη (4/11) στις 16:30 (COSMOTESPORT 8 HD) στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη». Οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να ανατρέψουν την κατάσταση που διαμορφώθηκε στο πρώτο παιχνίδι, όπου γνώρισαν την ήττα στο τάι μπρέικ και χρειάζονται νίκη με οποιοδήποτε σκορ για να πανηγυρίσουν την ιστορική πρόκριση. Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός επικρατήσει στο τάι μπρέικ η πρόκριση θα κριθεί στο χρυσό σετ.

** Οι κάτοχοι της κάρτας μέλους της σεζόν 2021/2022 έχουν δικαίωμα ελεύθερης εισόδου, πάντα σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα. Τα εισιτήρια της αναμέτρησης κοστίζουν 5€ και 10€ διατίθενται καθημερινά και ώρες 10:00-18:00 από το Τμήμα Μελών & Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης». Την Πέμπτη, ανήμερα του αγώνα η διάθεσή τους θα πραγματοποιείται από τις 10:00 μέχρι τις 14:00 από το Τμήμα Μελών & Φιλάθλων και από τις 14:30 θα συνεχιστεί από το Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

Διαβάστε επίσης

Χεμπάρ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LIVE

Χεμπάρ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LIVE

O Ολυμπιακός κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στους ομίλους του CEV Champions League, σήμερα στην έδρα της Χεμπάρ.