Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με το Ρέντη… ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ, περνάει!

Με το Ρέντη… ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ, περνάει!
Τρίτη, 9 Νοεμβρίου 2021 - 16:31

Έχουμε υποχρεώσεις και αυτή τη βδομάδα, αλλά σαν την αυριανή όχι… Το Ρέντη πρέπει αύριο, απέναντι στη Χεμπάρ, να ΚΟΧΛΑΖΕΙ!

Προσέξτε, για να είμαστε ξεκάθαροι: Δεν παραμελούμε τα υπόλοιπα εντός έδρας ματς της εβδομάδας… Αλλά είναι το μόνο εντός έδρας ευρωπαϊκό, για τον Θρύλο! Αύριο στις 19:00 το Ρέντη πρέπει να είναι ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ για να περάσουμε τη Χεμπάρ Παζαρτζίκ και να προκριθούμε στους ομίλους του CEV Champions League! Αυτό είναι το ματς που ΚΥΚΛΩΝΟΥΜΕ και ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΡΕΝΤΗ!

Μπάλα μπορεί να μην έχουμε, ούτε σε επίπεδο πρώτης ομάδας, αλλά όπως έγινε γνωστό ούτε και σε επίπεδο Ολυμπιακού Β’, αλλά έχουμε φουλ Ερασιτέχνη και μπάσκετ.

Αρχίζουμε απόψε με το Πόλο Ανδρών (με τη Νόβι) που είναι εκτός…

Συνεχίζουμε με Λαμία, εκτός, για το βόλεϊ Γυναικών, Την Παρασκευή ο Θρύλος στο μπάσκετ παίζει στη Ρωσία, με τη Ζενίτ, ενώ το Σάββατο έχουμε ξανά Πόλο Ανδρών και Γυναικών. Στις 4μμ οι Γυναίκες με τη ΝΕ Πατρών στο Παπαστράτειο και στις 6μμ με την ΑΕΚ οι Άνδρες, που πάνε για… πολλά με λίγα, εκτός έδρας…

Τέλος, η εβδομάδα κλείνει με 2 ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ! Στις 5μμ για τη Stoiximan Basket League (5μμ) στο ΣΕΦ με τον ΠΑΟΚ και στις 6μμ με τον ΠΑΟΚ επίσης, εκτός έδρας, στον επαναληπτικό του Λιγκ Καπ!

Από όλα αυτά τα ματς, όμως, όπως είπαμε, ΕΝΑ… κυκλώνουμε και ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΡΕΝΤΗ! Αύριο στις 19:00 με τη Χεμπάρ Παζαρτζίκ, πρέπει να δώσουμε ΟΛΟΙ το παρών!

Διαβάστε επίσης