Ντουντούκα
Ψηλά το κεφάλι...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Από το Τμήμα Μελών & Φιλάθλων για Παναθηναϊκό

Από το Τμήμα Μελών & Φιλάθλων για Παναθηναϊκό
Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022 - 09:17

Τον Παναθηναϊκό αντιμετωπίζει την Τετάρτη στο Ρέντη ο Ολυμπιακός στο Κύπελλο Γυναικών στο Βόλεϊ και τα εισιτήρια που έχουν βγει, λόγω των μέτρων, είναι λιγοστά. Θυμηθείτε τη σχετική ανακοίνωση του Ερασιτέχνη που ενημερώνει πως η διάθεσή τους γίνεται μόνο από το Τμήμα Μελών και Φιλάθλων: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ενόψει του αγώνα Κυπέλλου Γυναικών με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 19/01/2022 με ώρα έναρξης 19:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» και σύμφωνα με τα νέα Υγειονομικά Πρωτόκολλα ενημερώνει τους φιλάθλους και τα Μέλη μας για τα εξής:

Λόγω του περιορισμού της παρουσίας φιλάθλων σε ποσοστό 10%, δεν θα ισχύσει το δικαίωμα ελεύθερης εισόδου για τους κατόχους Κάρτας Μέλους της σεζόν 2021-2022.

Η διάθεση των συνολικά 50 εισιτηρίων, η τιμή των οποίων ανέρχεται στα 5€, θα πραγματοποιείται αποκλειστικά από το Τμήμα Μελών και Φιλάθλων, μέχρι την εξάντλησή τους από τη Δευτέρα (17/1/2022) και ώρες 10:00-18:00.

Τα εισιτήρια διαρκείας σε διακεκριμένες θέσεις ισχύουν κανονικά.

Την ημέρα του αγώνα δεν θα διατίθενται εισιτήρια από το εκδοτήριο του γηπέδου.

Για την αγορά εισιτηρίου αλλά και την είσοδο στο γήπεδο απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού covid-19 (14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή νόσησης covid-19.

Η χρήση διπλής μάσκας είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ τόσο κατά την άφιξη στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου όσο και καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής στις εξέδρες, όπως και κατά την αποχώρηση».

Διαβάστε επίσης

Στην ΕΡΤ με τον πελάτη

Στην ΕΡΤ με τον πελάτη

Θα υπάρχει μετάδοση στο παιχνίδι Κυπέλλου του Ολυμπιακού στο Βόλεϊ Γυναικών με τον Παναθηναϊκό...