Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Αγκαλιά» με τον Τέπαν ο ΘΡΥΛΟΣ!

«Αγκαλιά» με τον Τέπαν ο ΘΡΥΛΟΣ!
Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022 - 16:55

Έτοιμος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Ρενέ Τέπαν είναι ο Ολυμπιακός, στο βόλεϊ Ανδρών! Ο Θρύλος προχωρά με την ενίσχυσή του και ο Τέπαν είναι μία πρώτης τάξεως προσθήκη, στην προσπάθεια που θα κάνει ο Αλμπέτρο Τζουλιάνι να διατηρήσει την ομάδα στην κορυφή και στο εφετινό πρωτάθλημα!

Ο Ολυμπιακός δεν είναι μακριά από το να επισημοποιήσει την έλευση του Τέπαν! Κάθε άλλο! Πολύ κοντά στην οριστική συμφωνία με την Τοκάτι Μπελεντίγιε ο Θρύλος,για τον Εσθονό διαγώνιο!

Ο Τέπαν αναμένεται το απόγευμα της Δευτέρας στη χώρα μας προκειμένου να ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του, από την Τουρκία. Εφόσον αυτό γίνει από την Τρίτη θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις των Πρωταθλητών Ελλάδας και θα τεθεί στη διάθεση του Αλμπέρτο Τζουλιάνι!

Ο Τέπαν έχει παίξει στην Ιταλία, στη Γαλλία, στην Αυστρία… Μεγάλη καριέρα για τον γεννηθέντα το 1993 διεθνή Εσθονό διαγώνιο! Έχει κερδίσει πολλούς τίτλους σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο και αναμένεται να έρθει στο λιμάνι για να δώσει συνέχεια σε αυτή την παράδοση.

** Η φωτό είναι από τον λογαριασμό του Τέπαν στο Instagram.

Διαβάστε επίσης