Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τεράστιο σκάνδαλο στην ΕΟΠΕ με ευνοημένο, ποιον άλλον, τον Παναθηναϊκό!

Τεράστιο σκάνδαλο στην ΕΟΠΕ με ευνοημένο, ποιον άλλον, τον Παναθηναϊκό!
Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022 - 15:43

Σε ένα σκάνδαλο, άνευ προηγουμένου, υπέπεσε η ΕΟΠΕ, μιας και ανέβαλε το παιχνίδι Μαρκόπουλο-Παναθηναϊκό στο Βόλεϊ Γυναικών χωρίς καμία αιτιολογία! Και το πήγαν 18 μέρες μετά!

Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να γίνει το Σάββατο και ενώ χθες, Πέμπτη, ο Παναθηναϊκός, έδινε στο γήπεδό του παιχνίδι με την Τενερίφη Λαγκούνα. Και ενώ θα μπορούσαν εύκολα να πάνε τον αγώνα έστω μία μέρα μετά, δεν το έκαναν και αποφάσισαν παράνομα να τον αναβάλουν, προχωρώντας σε άλλο ένα σκάνδαλο με ευνοημένο, ποιον άλλον, τον Παναθηναϊκό!

Βλέπετε, ο Παναθηναϊκός είχε ήδη 3 κρούσματα κορονοϊού και αν βρισκόταν και 4ο, τότε θα έχανε το παιχνίδι στα χαρτιά. Τώρα, όμως, δεν υπάρχει αυτό το... άγχος, μιας και το παιχνίδι του πήγε για τις 16/2!!

Και κάπως έτσι, αλλοιώνονται οι συνθήκες διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Για ποια ισονομία θα μας πουν τώρα;

Πρόκειται για ένα σκάνδαλο άνευ προηγουμένου! Να σημειώσουμε, επίσης, πως τα τελευταία χρόνια που ο Ολυμπιακός έπαιζε στο Challenge Cup (ίδια διοργάνωση), έχοντας δύο τελικούς, 2017, 2018 και μία παρουσία στα ημιτελικά (το 2020), ουδέποτε αναβλήθηκε παιχνίδι του στο πρωτάθλημα.

Τώρα, όμως, η ΕΟΠΕ αλλάζει το παιχνίδι με την πρόφαση ότι παίζει στην Ευρώπη. Αν δεν είναι αυτό σκάνδαλο, ποιο είναι;

Ο κ. Καραμπέτσος μετά τα γνωστά που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια «σκρινάροντας» τον Παναθηναϊκό με τις αστείες κληρώσεις, με το Κυπελλάκι του covid με 4 διαλυμένες ομάδες για να πάρει τίτλο οποιοσδήποτε άλλος σύλλογος πέρα από τον Ολυμπιακό, προχωράει σε ακόμη μία ευεργεσία υπέρ του Παναθηναϊκού!

Μιλάμε για σκάνδαλο!

Διαβάστε επίσης

Βόλεϊ Γυναικών: Η ενόχληση για την αντίδραση του Ολυμπιακού, δείχνει το μέγεθος του σκανδάλου!

Βόλεϊ Γυναικών: Η ενόχληση για την αντίδραση του Ολυμπιακού, δείχνει το μέγεθος του σκανδάλου!

Δούλεψε πάλι το… Καραμπέτσειο σύστημα για να πάει ο ΠΑΟ… χαλαρά στα ματς της Volleyleague Γυναικών και της Ευρώπης και να μη χάσει εκείνο με το Μαρκόπουλο στα χαρτιά. Τελικά για την ουσία θα μας πει η παραμύθα;