Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η «αλήθεια» του βόθρου και η πραγματικότητα για τα… μεγαλύτερα μπάτζετ!

Η «αλήθεια» του βόθρου και η πραγματικότητα για τα… μεγαλύτερα μπάτζετ!
Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2022 - 14:05

Τα ψέματα και οι ανακρίβειες που έχουν ως βάση ένα από τα κυριότερα στοιχεία της προπαγάνδας, δηλαδή το «πες, πες κάτι θα μείνει» συνεχίζονται από το σάιτ ειδικού σκοπού. Κέρδισε χθες ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό στο βόλεϊ Ανδρών και στην αρθρογραφία του βόθρου, επιχειρείται «εντέχνως» και συστηματικά να περαστεί ότι οι «πράσινοι» έχουν μικρότερο μπάτζετ από τους πρωταθλητές.

Τα ίδια έγραφαν και για το γυναικείο βόλεϊ, όπου έμειναν στα.. . λόγια και δεν απάντησαν όταν αναδείξαμε τα ψέματα τους με σχετικό άρθρο ΕΔΩ.

Εμείς στο gavros.gr, είμαστε εδώ και σας ξεμπροστιάσουμε μια ακόμα φορά και απαντώντας σε κάθε απόπειρα διαστρέβλωσης της πραγματικότητας, στο «βόθρο» που έχει βάλει στο σημάδι τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, αφού δεν μπορούν αλλού, προφανώς γιατί πέρα από το αντιολυμπιακό τους μένος, ο πόνος από την «ερυθρόλευκη» κυριαρχία του Θρύλου την τελευταία δεκαετία, είναι απύθμενος.

Σας πονάει πάρα πολύ αυτή η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού!

Η προσπάθεια του μέσου με την «πράσινη» καρδιά και τα ρούβλια στην τσέπη, αποτελεί παράσημο για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό και αυτό που δεν αντιλαμβάνονται είναι ότι τον δυναμώνει ακόμα περισσότερο. Φαίνεται ότι το 96-5 στους τίτλους (χωρίς τα ατομικά αθλήματα όπου ξεφεύγει πολύ η διαφορά) σε επίπεδο Ερασιτέχνη, την τελευταία δεκαετία δεν είναι αρκετό για να… βουλώσουν το στοματάκι τους και να είναι πιο προσεκτικοί στην… επικοινωνία τους. Δεν μας… αφήνουν να ηρεμήσουμε και θέλουν να ασχολούμαστε μαζί τους, για την αποκατάσταση της αλήθειας.

Επειδή λοιπόν από ψέματα χορτάσαμε, πάμε να δούμε ποια είναι η αλήθεια με το… μεγαλύτερο τάχα μπάτζετ του Ολυμπιακού σε σχέση με των «πράσινων» στο βόλεϊ Ανδρών όπου σε γενικές γραμμές και οι 4 ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα είναι αρκετά κοντά.

Ας πιάσουμε λοιπόν τις 7άδες των δυο ομάδων για να δούμε πόσοι του Ολυμπιακού, είναι ακριβότεροι από του Παναθηναϊκού.

Έχουμε και λέμε…

Στους πασαδόρους, ο Γιάκομπσεν είναι κατά πολύ ακριβότερος του Στιβαχτή.

Στους διαγώνιους, ο Φαν Ντεν Ντρις είναι κατά πολύ ακριβότερος του Τεπάν.

Ο Πρωτοψάλτης, έχει μεγαλύτερο συμβόλαιο από τον Μιγιαϊλοβιτς του Ολυμπιακού.

Το ίδιο ισχύει και με τους δυο κεντρικούς, αφού ο Ράνχελ είναι ακριβότερος του Παγένκ και ο Στάλεκαρ από τον Ζουπάνη.

Στις δυο θέσεις της βασικής επτάδας που ο Ολυμπιακός δίνει μεγαλύτερο συμβόλαιο σε σχέση με τις αντίστοιχες του Παναθηναϊκού, είναι αυτή του λίμπερο αφού ο Ζήσης είναι λίγο ακριβότερος του Γκαρά και στο δεύτερο ακραίο με τον Πέριτς να… στοιχίζει περισσότερο από τον Ανδρέοπουλο.

Καταλαβαίνει και ο πλέον αδαής ότι από τους 7 βασικούς των δυο ομάδων ο Παναθηναϊκός διαθέτει 5 πιο ακριβούς στο αρχικό του σχήμα και ο Ολυμπιακός 2. Και αν πάμε και στην πρώτη αλλαγή όπου ο Ράπτης του Παναθηναϊκού παίρνει περισσότερα χρήματα από τον Δαλακούρα, γίνεται αντιληπτό ότι όσοι προσπαθούν να παρουσιάσουν τους «πράσινους» ως ομάδα με μικρότερο μπάτζετ από τον Ολυμπιακό, είναι ή άσχετοι, ή ψεύτες, ή… στημένοι, ή «παπαγαλάκια». Μπορεί και όλα μαζί βέβαια.

Το μοναδικό μεγαλύτερο μπάτζετ που ισχύει είναι στους αναπληρωματικούς, αφού οι «πράσινοι» επέλεξαν να πληρώσουν μέχρι 8 παίκτες ενώ ο Ολυμπιακός φρόντισε να διατηρήσει ένα σχετικά καλύτερο επίπεδο με μεγαλύτερο βάθος και εναλλακτικές λύσεις.

Αυτό δείχνει τη σοβαρότητα της διοίκησης του Ολυμπιακού, σε σχέση με του Παναθηναϊκού, που ρίσκαρε στο σχεδιασμό του αφού δεν είναι σε θέση να καλύψει τυχόν προβλήματα που θα παρουσιαστούν. Ο ερυθρόλευκοι κινήθηκαν πιο ορθολογικά και αντίθετα η πράσινη διοίκηση με τον τρόπο που έστησε την ομάδα έμεινε στο ρίσκο που μπορεί με έναν οποιοδήποτε τραυματισμό να την θέσει εκτός στόχων.

Και για να τελειώνει η… παραμύθα. Ο Ολυμπιακός κάνει πρωταθλητισμό σε 12 τμήματα έχοντας δημιουργήσει ομάδες που όλες στοχεύουν είτε σε ευρωπαϊκούς τίτλους (όπως τα δυο πόλο) είτε στην κατάκτηση των εγχώριων τίτλων. Ο Παναθηναϊκός δηλώνει ότι έχει βλέψεις πρωταθλητισμού σε 3 με 4 τμήματα του Ερασιτέχνη.

Και αυτό δείχνει πολλά για το μέγεθος και τη δυναμική των δυο συλλόγων…

Διαβάστε επίσης