Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μην τυχόν και ενοχλήσουν την ομάδα του αφεντικού

Μην τυχόν και ενοχλήσουν την ομάδα του αφεντικού
Πέμπτη, 14 Απριλίου 2022 - 10:59

Ο υιός της προπαγάνδας… επανήλθε. Όταν ο Παναθηναϊκός χάνει, έχει ρεπό. Όταν νικάει, εμφανίζεται και… παιανίζει. Αλλά με τον πατέρα έχουν ένα κοινό: Τους φταίει πάντα ο Ολυμπιακός. Έχουν μεγάλη πλάκα. Έχουν πάρει… σόι την αντι-Ολυμπιακοφροσύνη.

Έπαιζε Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ στο βόλεϊ, με τον… Ολυμπιακό τα έβαλαν. Με τη Γλυφάδα ασχολούνται τα παιδιά της παραμύθας, ενώ βλέπουν και… αδικία του Παναθηναϊκού στο βόλεϊ. Άκουσον-άκουσον! Ο Παναθηναϊκός, ο οποίος τρώει τις αγωνιστικές… μία-μία, αν και πλέον έχει πλέον υποτροπιάσει τόσες πολλές φορές, που έχει… χαθεί το μέτρημα. Στις στρούγκες στις οποίες παίζει, αλλά και όπου μπορεί εκτός έδρας, έχει μετατρέψει το άθλημα σε… πεδίο μάχης, με τους οπαδούς του να πηγαίνουν από το ένα παράπτωμα στο άλλο… Και όμως, οι γνωστοί βοθρατζήδες, ακόμη και τώρα… σκέφτονται τον Ολυμπιακό… Δεν κοιτούν που έπρεπε και με τον Φοίνικα Σύρου να παίξουν κεκλεισμένων και τη γλίτωσαν με χρηματικό πρόστιμο… Τους φταίει… ούτε και οι ίδιοι δεν ξέρουν τι!

Το πιο αστείο, δε, είναι η… πρεμούρα να μη βάλουν απέναντι τον ΠΑΟΚ! Να μη βάλουν απέναντι την ομάδα που… πληρώνει. Ε, στο σάιτ που, όπως έχει αναφέρει ρητά και ανοιχτά και ο Κώστας Καραπαπάς σε ποσταρίσματά του «χρηματοδοτείται αποκλειστικά από τον Ιβάν Σαββίδη», δεν μπορείς να… γράφεις κατά του ΠΑΟΚ. Δεν περνάει… Να είναι όλοι χαρούμενοι θέλουν και αν πάρει ο ΠΑΟ το πρωτάθλημα, αφού ο ΠΑΟΚ πήρε το Κύπελλο, θα είναι… όλα καλά, για αυτούς. Έτσι το πάνε το έργο, λοιπόν, για αυτό παλεύουν.

Φυσικά και η άλλη πλευρά δεν ήταν ο ΠΑΟΚ. Αλλά ο… αόρατος εχθρός. Βλέπετε, ο Παναθηναϊκός, ο οποίος με όσα κάνουν οι οπαδοί του έπρεπε να παίζει… όλη τη σεζόν κεκλεισμένων, έχει… αόρατους εχθρούς και στο βόλεϊ, που τον πολεμούν. Φαντάσματα παντού…

Στο μεταξύ, ας χαλαρώσουν και λίγο; Ο Παναθηναϊκός που πεισμώνει, τιμωρεί από… που; Από τη δεύτερη θέση, στην οποία βρίσκεται συνήθως; Ή την τρίτη; Γιατί κάπου εκεί «παίζει». Στην πλάτη του Ολυμπιακού, εν πάση περιπτώσει.

Δεν πειράζει, τους πήραν χαμπάρι…

Διαβάστε επίσης