Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βόθρος είναι, το «έθαψε» στη λάσπη!

Βόθρος είναι, το «έθαψε» στη λάσπη!
Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 - 14:55

Γνωστό, πια, το θέμα με το βόθρο και στο πόσο διαφορετικά αντιμετώπισε την επιλογή Ολυμπιακού (τα προηγούμενα χρόνια) και Παναθηναϊκού (φέτος) να παίξουν σε συγκεκριμένη ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Από την στιγμή, μάλιστα, που προσπάθησαν να μας πείσουν για τους «πράσινους» ότι πάνε για την υπέρβαση στο Challenge Cup, την ώρα που για τον Ολυμπιακό έκαναν «πόλεμο» με ατελείωτη λάσπη, δεν μας προκάλεσε εντύπωση η μη αναφορά των γεγονότων στην κλήρωση.

Σήμερα, όπως έγινε με τον Ολυμπιακό, έτσι και οι άλλες ελληνικές ομάδες έμαθαν τους αντιπάλους τους στα Κύπελλα Ευρώπης.

Στις Γυναίκες ο Παναθηναϊκός που αυτό-υποβιβάστηκε 2 κατηγορίες, θα παίξει στην ίδια διοργάνωση (Challenge Cup) μαζί με τη Θέτιδα Βούλας!

Και στους Άνδρες, πάντως, αυτό-υποβιβάστηκαν 2 κατηγορίες. Πάλι καλά που ως... πρωταθλητές θα μπορούσαν να παίξουν στο Champions League! Αυτό, όμως δεν το έγραψαν στο βόθρο. Το... ξέχασαν!

Οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες δήλωσαν συμμετοχή με βάση την κατάταξή τους.

Συμβαίνουν και αυτά! Αλλά όταν είναι για την ομάδα της τσέπης ή της καρδιάς, ο βόθρος δεν τα γράφει. Όταν είναι για τον Ολυμπιακό, όμως, πρώτο θέμα!

Άλλωστε, είναι γνωστή η τακτική τους. «Δηλητηριάζουν» συνειδήσεις και μετά έρχεται η πραγματικότητα και τους ξεφτιλίζει. Και όταν ξεφτιλίζονται, κάτι που δεν έχει γίνει μία και δύο, σφυρίζουν αδιάφορα. Και συνεχίζουν με νέα αφηγήματα. Γνωστή η τακτική τους. Βόθροι είναι, τι περιμένεις...

Διαβάστε επίσης