Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βόλεϊ Γυναικών: Βάφτισαν «υπερδύναμη» ομάδα που έχασε σετ με 25-4 στο Ρέντη τη χρονιά του τρεμπλ!

Βόλεϊ Γυναικών: Βάφτισαν «υπερδύναμη» ομάδα που έχασε σετ με 25-4 στο Ρέντη τη χρονιά του τρεμπλ!
Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 - 12:14

Τι πλάκα έχουν εκεί στο «πράσινο» στρατόπεδο. Αφού… αυτοϋποβιβάστηκαν δύο κατηγορίες και αντί, ως πρωταθλητές, να παίξουν στο Champions League, θα παίξουν στο Challenge Cup, άρχισαν από τώρα την προπαγάνδα, μην τυχόν και την… πατήσουν. Τι εννοούμε; Βάφτισαν «υπερδύναμη» ομάδα την οποία ο Ολυμπιακός διέλυσε τη χρονιά του τρεμπλ! Προσπαθούν από τώρα να… μαζέψουν τα ασυμμάζευτα στον Παναθηναϊκό, μην τυχόν και αποκλειστούν πρόωρα από τη δευτεραθλήτρια Ελβετίας, Πφέφινγκεν.

Ομάδα την οποία ο Ολυμπιακός, τη χρυσή χρονιά του τρεμπλ διέλυσε με δύο νίκες, (1-3 στην Ελβετία και 3-0 εντός έδρας) και μάλιστα παίρνοντας σετ με… 25-4 στο Ρέντη, στο ματς που σφραγίστηκε η πρόκριση για τους «4» του Challenge Cup, οι «πράσινοι» τη βαφτίζουν τώρα… υπερδύναμη. Τότε ήταν και πρωταθλήτρια Ελβετίας, τώρα δευτεραθλήτρια. Τρέχουν οι διάφοροι «πράσινοι» μηχανισμοί, να προλάβουν. Σου λένε «αν περάσουμε θα πούμε ότι περάσαμε… υπερδύναμη». Από την άλλη «αν αποκλειστούμε πρόωρα, από τους ‘64’, θα πούμε ότι χάσαμε από… υπερδύναμη». Γελάει ο κόσμος. Σε χρονιά που λένε ότι πάνε για το βήμα παραπάνω, το ευρωπαϊκό και άλλα τέτοια… υπερφίαλα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Στα αφηγήματα τα ψέματα και την αλλοίωση της πραγματικότητας δεν έχουν αντίπαλο. Παίζουν μόνοι τους, πως να το κάνουμε! Είναι νωρίς ακόμη. Έχουμε να δούμε/ακούσουμε/διαβάσουμε πολλά. Όρεξη να ‘χουμε, με δαύτους…

Διαβάστε επίσης