Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μη σταματάς

Μη σταματάς
Τρίτη, 9 Αυγούστου 2022 - 16:11

Ο Ολυμπιακός είναι μαθημένος να είναι στην κορυφή. Όχι… δογματικά και με το «έτσι θέλω», αλλά επειδή είναι καλύτερος και το αξίζει. Χάνοντας την κορυφή πέρυσι στο βόλεϊ Ανδρών, ο Θρύλος πληγώθηκε. Ο εγωισμός του ΓΑΥΡΟΥ αντιδρά. Θέλει τον Ολυμπιακό πάντα μπροστά. Πιο πάνω… Και έτσι στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό έκαναν και κάνουν ακόμη τα πάντα, ώστε η ομάδα βόλεϊ Ανδρών να επιστρέψει εκεί όπου της αξίζει να βρίσκεται: Στην κορυφή της Ελλάδας, σε Λιγκ Καπ, πρωτάθλημα, Κύπελλο… Η μία μετά την άλλη οι κινήσεις του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στην ομάδα βόλεϊ Ανδρών, φέρνουν την κορυφή ακόμη πιο κοντά.

Στερν, Ιντάλγκο, Τράβιτσα, οι νεαροί που προστέθηκαν με γνώμονα το μέλλον, Παπαγγελόπουλος Κουμεντάκης, Γκαράς… Όλες οι κινήσεις οι οποίες έγιναν, από τον Ερασιτέχνη δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός επιστρέφει για να διεκδικήσει τίτλους που πέρυσι του έλειψαν, σε ένα άθλημα στο οποία, φυσικά, κυριαρχεί διαχρονικά…

Δεν έχει ακόμη τελειώσει η δουλειά. Το «παζλ» δεν έχει συμπληρωθεί. Ο Θρύλος συνεχίζει να «χτίζει» με γνώμονα το μέλλον και για να επιστρέψει στην πρώτη θέση, να πανηγυρίσει νέους τίτλους και να δει νέες κορυφές… Έχουμε ακόμη δρόμο μπροστά μας και όλοι στον Σύλλογο το γνωρίζουν. Μεθοδικά, με πίστη στο πλάνο και με πολλή δουλειά, ο Θρύλος θα είναι ξανά πρωταθλητής στο φινάλε της σεζόν.

Διαβάστε επίσης

Ουσία και εντυπώσεις

Ουσία και εντυπώσεις

Ο Ολυμπιακός φέρνει τον σπουδαίο Κουβανό, Ιντάλγκο για να τον βοηθήσει ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ και όχι για να εισπράξει… χειροκρότημα για την ανακοίνωση.