Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τι έγινε ρε… Ευρωπαίοι, άδειο το ΟΑΚΑ; Τι έγιναν τα αφηγήματα;

Τι έγινε ρε… Ευρωπαίοι, άδειο το ΟΑΚΑ; Τι έγιναν τα αφηγήματα;
Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 - 16:07

Με το ζόρι 1.500 άτομα πήγαν να δουν τον… Ευρωπαίο Παναθηναϊκό, στο βόλεϊ Ανδρών… Φαίνεται πως τα… μεγαλεία που φαντάζονταν εκεί στον βόθρο, που κάθε μέρα είχε και νέο αφήγημα, πήγαν… περίπατο. Τι έγινε ρε… Ευρωπαίοι, σε άδειο ΟΑΚΑ ήσασταν; Τι έγιναν τα αφηγήματα; Πέρυσι είχαν πάρει… φόρα και μας είχαν… ζαλίσει με τον κόσμο και τον κόσμο και τον κόσμο… Αφού αυτοϋποβιβάστηκαν δύο κατηγορίες, έπαιξαν και σε άδειο γήπεδο.

Διαβάζαμε πέρυσι άρθρα επί άρθρων από την παραμύθα, για τον «μεγαλειώδη κόσμο του Παναθηναϊκού», που γέμιζε τα γήπεδα» (τις στρούγκες δηλαδή) και «που έδειχνε την αγάπη του για την ομάδα» και άλλα τέτοια παραμύθια… Και κοιτάς τι γίνεται στο ΟΑΚΑ, όπου ο Παναθηναϊκός έπαιζε… ευρωπαϊκό ματς και είναι… άδειο. Με το ζόρι 1.500 άτομα δίπλα στον… δήθεν Ευρωπαίο.

Αφού πέρυσι έδιναν χαρακτήρα φιέστα σε κάθε ματς, έχοντας μάθει τόσα χρόνια μακριά από την Ευρώπη, είχαν χτίσει το αφήγημα του κόσμου και αυτό πούλαγαν. Πάει και αυτό. Κατέρρευσε… Όπως όλα τα αφηγήματά τους. Παραδοσιακά…

Δεν είδαμε μετά το ματς της Τετάρτης… ΠΥΡΙΝΑ άρθρα για τον κόσμο του Παναθηναϊκού και για την παρουσία του στο γήπεδο. Για στήριξη, για το ένα, για το άλλο. Αυτά τα παραμύθια που γράφουν οι βόθροι στα αφηγήματά τους. Και νομίζουν ότι πείθουν. Τι έγινε ρε παιδιά; Δεν είχε ενδιαφέρον ε; Τι να αναδείξετε; Το «παγωμένο» ΟΑΚΑ; Γελάει ο κόσμος…

Στο μεταξύ, γελάει ο κόσμος με τις πρακτικές του ιδίου του Συλλόγου… Αν και πρωταθλητής, ο Παναθηναίκός δεν δήλωσε Champions League και στέρησε τη θέση από την Ελλάδα, στη διοργάνωση… Μια από τις δικαιολογίες για το ότι αυτοϋποβιβάστηκαν δύο κατηγορίες ήταν λόγω… έδρας, ότι δεν μπορούσαν να παίξουν στο ΟΑΚΑ… Και χθες (Τετάρτη) έπαιξαν Challenge Cup στο ΟΑΚΑ… Μιλάμε για την απόλυτη κωμωδία.

Και κάποτε είχαν τολμήσει στον βόθρο να ασχοληθούν με τον Ολυμπιακό και να μας πουν για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχει… Βόθρος είναι, τέτοια κάνει…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Την Κυριακή το Ρέντη «παίρνει μπρος»!

Την Κυριακή το Ρέντη «παίρνει μπρος»!

Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών αρχίζει το απόγευμα της Κυριακής (18:00) τη νέα μεγάλη προσπάθειά της, για να επιστρέψει στην κορυφή. Πρώτη «μάχη» στο ανανεωμένο Ρέντη με την ΑΕΚ!