Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μιτσέλι: «Θέλω να ξεκινήσω νικηφόρα!» (video)

Μιτσέλι: «Θέλω να ξεκινήσω νικηφόρα!» (video)
Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2022 - 14:14

Ο Ολυμπιακός, στο βόλεϊ Γυναικών, κάνει την Κυριακή (23/10) στις 18:00 μια δύσκολη πρεμιέρα στο Ρέντη, απέναντι στην ΑΕΚ και θέλει να αρχίσει τη νέα σεζόν με νίκη. Θέλει να βάλει από νωρίς τις βάσεις, για να επιστρέψει στην κορυφή της Volleyleague. Και για να το επιτύχει αυτό, οφείλει να παίξει καλό βόλεϊ και να βελτιώνεται συνεχώς, δείχνοντας σταθερότητα στις αρετές του. Για την πρεμιέρα με την ΑΕΚ μίλησε και ο Λορέντζο Μιτσέλι.

«Αισθανόμαστε ωραία. Με τα κορίτσια ανεβάζουμε συνεχώς επίπεδο το παιχνίδι μας, μέρα με τη μέρα. Περιμένουμε με ανυπομονησία το πρώτο ματς, θέλουμε να δούμε την εικόνα μας στον αγωνιστικό χώρο, να ζήσουμε όλοι μαζί το πρωτάθλημα. Για μένα, είναι τιμή, είμαι περήφανος που είμαι εδώ και θέλω να ξεκινήσω νικηφόρα την πορεία μου. Η αρχή δεν είναι εύκολη, έχουμε σκληρά ματς στο ξεκίνημα. Τώρα θα δείξουμε το βόλεϊ μας και στη συνέχεια, στο τέλος της σεζόν κρίνονται όλα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιταλός κόουτς.

Ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ Γυναικών βλέπει την ΑΕΚ και… νίκη στην πρεμιέρα! Και τόνισε ότι η μάδα του δεν θα έχει εύκολη αρχή.

Διαβάστε επίσης

Την Κυριακή το Ρέντη «παίρνει μπρος»!

Την Κυριακή το Ρέντη «παίρνει μπρος»!

Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών αρχίζει το απόγευμα της Κυριακής (18:00) τη νέα μεγάλη προσπάθειά της, για να επιστρέψει στην κορυφή. Πρώτη «μάχη» στο ανανεωμένο Ρέντη με την ΑΕΚ!