Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δώρο» στον εαυτό του

«Δώρο» στον εαυτό του
Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 - 11:53

Προσοχή. Για τον Ολυμπιακό δεν υπάρχουν… διδακτικές ήττες. Υπάρχουν διδακτικά «λάθη». Ο Ολυμπιακός δεν… μαθαίνει από την ήττα του. Και το κυριότερο, δεν μαθαίνει ΣΤΗΝ ήττα. Μαθαίνει στη νίκη και στην επιτυχία και η ήττα είναι για εκείνον παρένθεση. Το τι μπορεί να μην κάνει καλά σε ένα ματς, σε οποιοδήποτε άθλημα, είναι εκείνο το οποίο παίρνει, αναλύει, διορθώνει και εξαλείφει. Έτσι και στον απόηχο του «αιώνιου» ντέρμπι, απέναντι στον Παναθηναϊκό, στον Άγιο Θωμά. Ακόμη και αυτό το ματς, μπορεί να φέρει την κούπα στο λιμάνι, στο τέλος της σεζόν. Πως; Αναλύουμε.

Το βίντεο είναι εκεί. Υπάρχει. Οι συνεργάτες του Αλμπέρτο Τζουλιάνι και ο ίδιος ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά ξέρουν, πρώτοι από όλους, τι δεν πήγε καλά στο τάραφλεξ και ο Ολυμπιακός έκανε… δώρο στον Παναθηναϊκό, το ματς. Ένα ΔΙΚΟ ΤΟΥ ματς. Με αυτό τον τρόπο, ο Θρύλος κάνει ένα «δώρο» και στον εαυτό του. Πως; Με το να πάρει αυτό το χαμένο ματς, το οποίο έρχεται νωρίς στη σεζόν και να το μετατρέψει σε καύσιμη ύλη. Να το χρησιμοποιήσει σαν το ΑΠΟΛΥΤΟ «ξυπνητήρι» και από εδώ και στο εξής, να μην επιτρέψει στον εαυτό του άλλη ήττα, ει δυνατόν.

Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος από τον Παναθηναϊκό. Φάνηκε και στο Σάββατο, στο Μαρούσι. Και οι ανώτεροι χάνουν, ωστόσο, στις λεπτομέρειες. Συμβαίνει, το έχουμε ξαναδεί. Ο Ολυμπιακός οφείλει να χρησιμοποιήσει αυτή την ήττα ως αφύπνιση. Και να τη θυμάται, στο φινάλε της σεζόν, ως το έναυσμα για μία ολοκληρωτική επικράτησή του, στη Volleyleague. Στο χέρι του είναι.

Διαβάστε επίσης