Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τράβιτσα: «Αντιδράσαμε σωστά και κερδίσαμε»

Τράβιτσα: «Αντιδράσαμε σωστά και κερδίσαμε»
Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2023 - 00:27

Με πάθος, ψυχή και απόλυτη συγκέντρωση, ο Θρύλος ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση από τον πρώτο ημιτελικό στη Σύρο, αφού στην κρίσιμη ρεβάνς στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», επικράτησε με 3-0 σετ (25-17, 26-24, 25-21) του Φοίνικα και κατέκτησε το «χρυσό» σετ (16-14), παίρνοντας την πρόκριση στον τελικό του θεσμού, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, ο Ιταλός πασαδόρος, Ντράγκαν Τράβιτσα, δήλωσε: «Ευχαριστούμε τους αντιπάλους μας για τα καλά λόγια που είπαν για εμάς, είναι όμορφο. Από εκεί και πέρα, μετά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι στη Σύρο, πιεστήκαμε πάρα πολύ, στεναχωρηθήκαμε πολύ, ξέραμε ότι έπρεπε να αντιδράσουμε. Και αυτό έγινε στο παιχνίδι. Μπήκαμε δυνατά, πιέσαμε πάρα πολύ, γιατί αυτό ξέρουμε και αυτό πρέπει να κάνουμε. Κάποιες φορές, όμως, αυτά τα παιχνίδια πάνε και στην τύχη, σε ορισμένα σημεία. Σε κάποια σημεία, ήμασταν εμείς τυχεροί, σε κάποια άλλα ο αντίπαλος, αλλά τελικά, τα καταφέραμε και κερδίσαμε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στη Σύρο, είχε μια πολύ καλή παρουσία. Συνεχίζουμε».

Διαβάστε επίσης

Για αυτό σε είπαν Θρύλο!

Για αυτό σε είπαν Θρύλο!

Τέτοια ανατροπή, τέτοια θρυλική πρόκριση, μόνο ο Ολυμπιακός την έχει στο αίμα του και μπορεί να την πετύχει…

Πάμε Θρύλε, πάρε το ντέρμπι!

Πάμε Θρύλε, πάρε το ντέρμπι!

Το Ρέντη γίνεται τόπος «μαρτυρίου» για τον Παναθηναϊκό και θριάμβου για τον Ολυμπιακό! Πρώτο σερβίς στο μεγάλο «αιώνιο» ντέρμπι στις 17:00, για τη Volleyleague Γυναικών!