Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλος είσαι, μπορείς την ανατροπή!

Θρύλος είσαι, μπορείς την ανατροπή!
Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2023 - 10:44

Τρομερά πράγματα συνέβησαν χθες (15/2) στο κλειστό του Αγ. Θωμά, αίσχη και εικόνες ντροπής που δεν επέτρεψαν τη διεξαγωγή του δεύτερου ημιτελικού του Challenge Cup, μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκό. Έτσι, ο μεγάλος ευρωπαϊκός ημιτελικός των δύο «αιωνίων» αντιπάλων, με... φόντο τον τελικό της διοργάνωσης, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τσικνοπέμπτη (16/2) στις 14:30 (COSMOTE SPORT 7), χωρίς παρουσία φιλάθλων στο Μαρούσι.

Μετά την ήττα (1-3), λοιπόν, από τους «πράσινους» στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», στην πρώτη «μάχη» των «4», οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται στη σημερινή ρεβάνς στο Μαρούσι «καθαρή» νίκη και στη συνέχεια, την κατάκτηση του «χρυσού» σετ, ώστε να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για την τελική φάση του Challenge Cup.

Μάγκας ο Θρύλος, δεν κυνήγησε το ματς στα… χαρτιά, ήθελε τη διεξαγωγή του ντέρμπι και το δήλωσε: Νίκη επί του ΠΑΟ στο κλειστό του Αγ. Θωμά και πρόκριση στον τελικό της Ευρώπης μέσα στο γήπεδο!

Υπενθυμίζεται, ότι το Σάββατο (18/2, 21:30), οι Πειραιώτες θα υποδεχθούν και πάλι τον Παναθηναϊκό στο Ρέντη, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα της Volley League (15η αγωνιστική).

Διαβάστε επίσης