Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ώρα play offs - Στήριξη στους Κυπελλούχους Ευρώπης!

Ώρα play offs - Στήριξη στους Κυπελλούχους Ευρώπης!
Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 - 00:00

Τίποτα δεν τελείωσε με την κατάκτηση του CEV Challenge Cup, ίσα ίσα τώρα αρχίζουν όλα. Το αντρικό τμήμα βόλεϊ του Ολυμπιακού ρίχνεται στην μάχη των play offs του πρωταθλήματος, υποδεχόμενο τον Μίλωνα στο «Μελίνα Μερκούρη» (22/03, 18:30). Οι κυπελλούχοι Ευρώπης δεν σκοπεύουν να μείνουν στους πανηγυρισμούς έπειτα από τον θρίαμβο στο ΣΕΦ, αλλά να σαρώσουν τα πάντα στον διάβα τους (Volley League, Κύπελλο, Λιγκ Καπ).

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Το quadruple είναι εφικτό αλλά και συνάμα δύσκολο καθώς οι ανταγωνιστές (ΠΑΟΚ, ΠΑΟ), έχουν ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο μετά από τις εικόνες που αντίκρισαν στον δεύτερο τελικό με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Γι’ αυτό άπαντες θα πρέπει να είναι σε εγρήγορση, ο κόσμος δεν θα πρέπει να απουσιάζει από πουθενά, αρχής γενομένης της αυριανής ημέρας στο Ρέντη. Η τελική ευθεία για το 31ο πρωτάθλημα βρίσκεται προ των πυλών και οι παίκτες του Αλμπέρτο Τζουλιάνι είναι έτοιμοι. Στην πραγματικότητα η αντεπίθεση ξεκίνησε με την επική ανατροπή στο κοτέτσι του Αγίου Θωμά… τώρα ήρθε η στιγμή να μπουν και οι ΓΑΥΡΟΙ στην εξίσωση!

Διαβάστε επίσης

Το χειροκρότημα στους Κυπελλούχους Ευρώπης!

Το χειροκρότημα στους Κυπελλούχους Ευρώπης!

Ελλείψει άλλων εντός έδρας αγωνιστικών υποχρεώσεων στον Ερασιτέχνη, ο σημερινός (18:30) ημιτελικός με τον Μίλωνα μας δίνει ιδανική ευκαιρία να δούμε από κοντά την ομαδάρα του Τζουλιάνι.