Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στερν: «Σημαντικό ρόλο ο κόσμος μας»!

Στερν: «Σημαντικό ρόλο ο κόσμος μας»!
Παρασκευή, 7 Απριλίου 2023 - 15:02

Ο μεγάλος τελικός του League Cup, ο πρώτος απέναντι στον Παναθηναϊκό, διεξάγεται το βράδυ του Σαββάτου, στο Ρέντη! Όλος ο οργανισμός της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, είναι προσηλωμένος στο πως θα έρθει η κούπα στο λιμάνι! Η δεύτερη στη σεζόν, μετά το Ευρωπαϊκό Κύπελλο. Και ο Τόνσεκ Στερν μίλησε για τη σημασία που έχει για τους παίκτες, να έχουν στο πλευρό τους τον κόσμο του Θρύλου.

Ο Σλοβένος διαγώνιος των Κυπελλούχων Ευρώπη δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Προερχόμαστε από έναν δύσκολο μήνα! Παίξαμε ευρωπαϊκό τελικό, τον κερδίσαμε, παίξαμε ημιτελικούς πρωταθλήματος, παίξαμε τελικό Κυπέλλου. Μία δύσκολη περίοδος, που χρειάζεται ψυχικά και σωματικά αποθέματα. Η ήττα στον τελικό του Κυπέλλου μας έκανε πιο δυνατούς, δείξαμε χαρακτήρα στο επόμενο ματς με τον Μίλωνα, πεισμώσαμε.

Και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε, πρώτα-πρώτα από το αυριανό ματς με τον Παναθηναϊκό. Είναι στην έδρα μας, είναι τελικός, δεν θα είναι εύκολο. Είναι η τελευταία ευκαιρία του Παναθηναϊκού, η τελευταία τους διοργάνωση, οπότε καταλαβαίνετε, ότι θα τα δώσουν όλα. Θα είναι δύσκολο ματς, όμως πρέπει να κοιτάξουμε μόνο τη δική μας πλευρά!

Εμείς πρέπει να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά, να παίξουμε το παιχνίδι μας, στο επίπεδο που πρέπει. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα, με τακτική. Σημαντικό ρόλο θα παίξει και ο κόσμος μας, τον οποίο περιμένουμε στο Ρέντη! Ο κόσμος μας έχει στηρίξει πολύ, αυτό θέλουμε και αύριο, είναι ο έβδομος παίκτης μας και τον περιμένουμε στο γήπεδο».

Διαβάστε επίσης