Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο μεγάλος Τράβιτσα στο gavros.gr: «Με τον κόσμο μας, για την κούπα του League Cup!»

Ο μεγάλος Τράβιτσα στο gavros.gr: «Με τον κόσμο μας, για την κούπα του League Cup!»
Παρασκευή, 7 Απριλίου 2023 - 11:16

Θρύλος είσαι, για το League Cup φουλάρεις! Ο Κυπελλούχος Ευρώπης ρίχνεται στη «μάχη» για την κατάκτηση και αυτού του τίτλου. Τον θέλει πολύ και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, να τον πάρει! Και ο μεγάλος Ντράγκαν Τράβιτσα δίνει, μέσω του gavros.gr, το σύνθημα! Ποιος είναι ο βασικός άξονας της τοποθέτησής του; Ο κόσμος του Θρύλου! Η στήριξη την οποία ο λαός του Ολυμπιακού μπορεί να δώσει στην ομάδα, για να κάνει εκείνη τη δουλειά της στο τάραφλεξ!

Αυτή η σχέση παικτών-εξέδρας. Αυτή η μαγεία που αναπτύσσεται μεταξύ κόσμου και ομάδας, αυτή η υπέροχη αλληλεπίδραση… Μπορούν να ωθήσουν τον Ολυμπιακό εκεί όπου άλλες ομάδες δεν μπορούν να ακολουθήσουν.

«Αύριο (8/4, 21:00) αρχίζει ο τελικός του League Cup. Και οι δύο ομάδες είναι σε μία ιδιαίτερη κατάσταση, καθώς και οι δύο χάσαμε τον στόχο του Κυπέλλου και ο Παναθηναϊκός είναι εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος και εκτός Ευρώπης, από το δικό μας χέρι», υποστήριξε αρχικά ο Τράβιτσα, για να συνεχίσει:

«Και στις δύο ομάδες υπάρχει κόπωση, εξαιτίας των πολλών, διαδοχικών αγώνων. Επομένως είναι ξεκάθαρο ότι το ψυχολογικό κομμάτι θα είναι το πλέον σημαντικό, σε αυτό τον τελικό». Κατέληξε, δε, κάνοντας ειδική αναφορά στον κόσμο του Θρύλου και λέγοντας ότι «θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Και για αυτό τον λόγο θα χρειαστούμε την υποστήριξη των φιλάθλων μας. Μπορούν να μας βοηθήσουν τόσο πολύ!»

Έτσι. Ομάδα και κόσμος ένα. Το μήνυμα του Ντράγκαν Τράβιτσα, μέσω του gavros.gr είναι σαφές! Ομάδα και κόσμος ΕΝΑ για τον τίτλο του League Cup!

Δημήτρης Ασωνίτης

Διαβάστε επίσης