Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φθηνός οπαδισμός και προπαγάνδα από τον Ερνάντεζ για το Ευρωπαϊκό του Θρύλου

Φθηνός οπαδισμός και προπαγάνδα από τον Ερνάντεζ για το Ευρωπαϊκό του Θρύλου
Παρασκευή, 14 Απριλίου 2023 - 13:57

Λίγη προσοχή δεν βλάπτει, έτσι; Λίγη σύνεση και λίγο μέτρο. Θα αρχίσουμε από εκεί. Το ertsports θα έπρεπε να είναι λιγάκι πιο προσεκτικό με όρους όπως «κλοπή» και άλλα τέτοια, για ευρωπαϊκό τίτλο που πανηγύρισε ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΑ ο Θρύλος. Σωστά; Σωστά. Και όχι να φιλοξενεί έτσι… ελαφρά τη καρδία προπαγανδιστικές δηλώσεις για… δήθεν «κλοπή» του Challenge Cup, το οποίο εντέλει πανηγύρισε (στον τελικό και ΟΧΙ απέναντι στον Παναθηναϊκό, που απέκλεισε στον ημιτελικό), ο Ολυμπιακός.

Αν ο Ερνάντεζ θεωρεί ότι φταίει η… αστυνομία και τα… δακρυγόνα, που ο Ολυμπιακός στέφθηκε Κυπελλούχος Ευρώπης, μάλλον θα πρέπει να… επαναπροσδιορίσει τη σκέψη του. Ή να τα ρίξει στους οπαδούς της ομάδας του, που έκαναν αίσχη, στον ημιτελικό. Ο Ολυμπιακός, μια φορά, στο ΤΑΡΑΦΛΕΞ το πήρε το ματς και δεν του χάρισε κανείς, ΤΙΠΟΤΑ.

Αντί αυτού, όμως, ο Ερνάντεζ, ακολουθώντας πιστά το προπαγανδιστικό μοτίβο του συλλόγου που εκπροσωπεί, ο οποίος ζει γενικά ως οργανισμός στη δική του πραγματικότητα, ανακαλύπτοντας τίτλους για να… τους προσθέτει στην (ψεύτικη) ιστορία του, βγήκε και έκανε και εκείνος προπαγάνδα. Και πούλησε φθηνό οπαδισμό.

Μεταξύ άλλων τόνισε αρκετά ότι δεν θέλει να έρθει στον Ολυμπιακό, αναφερόμενος στον μεγαλύτερο Σύλλογο της χώρας ως «αυτούς». Επίσης λίγη σύνεση δεν θα έβλαπτε, για τον Κυπελλούχο Ευρώπης μιλάει, ο… Ερνάντεζ. Ας κάτσει εκεί που είναι, δεν μας απασχολεί κιόλας.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης