Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

CEV Champions League: Αύριο (9/8) η κλήρωση για την έδρα του προκριματικού ομίλου

CEV Champions League: Αύριο (9/8) η κλήρωση για την έδρα του προκριματικού ομίλου
Τρίτη, 8 Αυγούστου 2023 - 21:47

Στις 19 Ιουλίου έγινε η κλήρωση του Champions League βόλεϊ Ανδρών. Με τον Ολυμπιακό να μαθαίνει τον αντίπαλό του στα προκριματικά του κορυφαίου ευρωπαϊκού διασυλλογικού θεσμού, με την κληρωτίδα να φέρνει τον Θρύλο στον δεύτερο όμιλο. Πιο συγκεκριμένα μαζί με την Παρτιζάν από τη Σερβία και την Ράντνικ Μπιέλινα από τη Βοσνία.

Ωστόσο, καμία ομάδα δεν εκδήλωσε ενδιαφέρον για να φιλοξενήσει τον πρώτο προκριματικό όμιλο. Έτσι, η CEV αποφάσισε να κάνει κλήρωση αύριο το πρωί.

Λοιπόν, ως τις 4 Αυγούστου μπορούσαν οι ομάδες σε κάθε προκριματικό όμιλο να δηλώσουν ενδιαφέρον για να τον φιλοξενήσουν. Ωστόσο, ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε η Παρτιζάν, ούτε η Ράντνικ Μπιέλινα δεν εκδήλωσαν την πρόθεσή τους για να γίνει ο όμιλος στην έδρα του. Έτσι τη λύση θα τη δώσει η ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία. Ειδικότερα, αύριο το πρωί θα γίνει τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στους εκπροσώπους των τριών ομάδων και την CEV, για να καθοριστεί η έδρα του πρώτου προκριματικού γύρου. Δηλαδή είτε Αθήνα, είτε Βελιγράδι, είτε Μπιέλινα στη Βοσνία. Άρα αύριο θα οριστικοποιηθεί η πόλη και το γήπεδο που θα φιλοξενήσουν τα ματς.

Διαβάστε επίσης