Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βόλεϊ: Στη «μάχη» Άνδρες και Γυναίκες! (photos)

Βόλεϊ: Στη «μάχη» Άνδρες και Γυναίκες! (photos)
Σάββατο, 4 Νοεμβρίου 2023 - 11:44

Φουλ δράση και σήμερα για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό! Απέναντι στον Πήγασος εκτός έδρας οι Άνδρες και απέναντι στον Απολλώνιο, εντός έδρας, οι Γυναίκες στο Ρέντη. Στις 17:00 οι Άνδρες, στις 19:00 οι Γυναίκες! Πάμε να δούμε αναλυτικά:

Πρώτη εκτός έδρας «αποστολή» στο πρωτάθλημα για την ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Το Σάββατο (4/11) στις 17:00, οι Κυπελλούχοι Ευρώπης συνεχίζουν τις υποχρεώσεις τους στη Volley League, αφού αντιμετωπίζουν τον Πήγασο Πολίχνης στη Θεσσαλονίκη, για τη 2η αγωνιστική.

Ο Θρύλος, μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα (3-0) επί του ΠΑΟΚ στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», αγωνίζεται για πρώτη φορά -στο φετινό πρωτάθλημα- μακριά από την έδρα του και στοχεύει στο «διπλό» και στο «δύο στα δύο», σε συνδυασμό με μια καλή εμφάνιση.

Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού συνεχίζει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, το Σάββατο (4/11). Τα κορίτσια του Θρύλου αντιμετωπίζουν τον Απολλώνιο, τον οποίο υποδέχονται στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», στις 19:00, για την 3η αγωνιστική της Volley League.

Μετά το «διπλό» (0-3) στην έδρα της Λαμίας, για τη 2η «στροφή», οι «ερυθρόλευκες» του Λορέντζο Μιτσέλι επιστρέφουν στο Ρέντη, όπου θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις τους κόντρα στον Απολλώνιο και να κάνουν το «τρία στα τρία» στο πρωτάθλημα, με «φόντο» την πρεμιέρα τους στην Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης