Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σκάνδαλο μεγατόνων: Η απόφαση για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός!

Σκάνδαλο μεγατόνων: Η απόφαση για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός!
Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2023 - 12:20

Σκάνδαλο μεγατόνων! Τιμωρούν τον Ολυμπιακό με το «έτσι θέλω». Για τα όσα συνέβησαν την ημέρα του Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, για το League Cup, μακριά από το κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», η τιμωρία είναι άκρως προκλητική και... επικοινωνιακή. Φυσικά, κατά του Θρύλου: Το ματς στα «χαρτιά» στον Παναθηναϊκό, τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό και 20.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο!

Μια σκανδαλώδης απόφαση, η οποία έχει ξεκάθαρο στόχο να «χτυπήσει» τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, για επεισόδια που συνέβησαν αρκετά μέτρα μακριά από το γήπεδο. Με τον αθλητικό δικαστή να λαμβάνει υπόψιν του μόνο τις εκθέσεις της αστυνομίας και όχι τις εκθέσεις των διαιτητών, του κομισάριου και της ΔΕΑΒ, για το ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν καμία ευθύνη για τα επεισόδια. Μια απόφαση «ετσιθελική», πρωτοφανή. Μια απόφαση, με την οποία ανοίγεται νέο δεδικασμένο, διότι για επεισόδια μπαχαλάκηδων με την αστυνομία την πληρώνουν οι ομάδες! Και όπως φαίνεται, κάποιοι ασκούν πιέσεις στην αθλητική δικαιοσύνη για να βγαίνουν οι αποφάσεις υπέρ του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα, ο αθλητικός δικαστής για να ολοκληρώσει τη διάτρητη απόφασή του, συμπεριέλαβε διάταξη άρθρου, με το οποίο δεν είχε κληθεί ο Ολυμπιακός σε απολογία.

Πραγματικά, απίστευτα πράγματα... Ένα ακόμα ματς στα «χαρτιά» για τον σύλλογο Παναθηναϊκό.

Διαβάστε επίσης