Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καστελάνι: «Το μπλοκ ήταν ένα πολύ σημαντικό στοιχείο στο παιχνίδι μας»

Καστελάνι: «Το μπλοκ ήταν ένα πολύ σημαντικό στοιχείο στο παιχνίδι μας»
Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου 2024 - 19:59

Με το «δεξί» στο 2024 «μπήκε» η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι Κυπελλούχοι Ευρώπης, κάτοχοι του Challenge Cup, επικράτησαν με 3-1 σετ (21-25, 25-22, 24-26, 23-25) του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, για τη 10η αγωνιστική της Volley League. Στην επανέναρξη του πρωταθλήματος και στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου, οι «ερυθρόλευκοι», αν και μέτρησαν 27 χαμένα σερβίς, έδειξαν χαρακτήρα στην έδρα των «ασπρόμαυρων», κυριάρχησαν στο φιλέ, με 17 μπλοκ και κατέκτησαν εύκολα το πρώτο σετ και με ανατροπή το καθοριστικό τρίτο (από 19-14, 24-26), σε ένα ματς στο οποίο είχαν τέσσερις «διψήφιους» σε πόντους.

Μετά το τέλος του αγώνα ο κόουτς Ντανιέλ Καστελάνι, στάθηκε στα μπλοκ του Θρύλου και τόνισε ότι οι Πειραιώτες στρέφουν την προσοχή τους στη «μάχη» με τη Ζάκσα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Καστελάνι: «Μια πολύ σημαντική νίκη, αλλά και ο τρόπος που ήρθε αυτή, την κάνει ακόμα πιο σημαντική. Η εξέλιξη του παιχνιδιού και η δυναμική του αντιπάλου έδειξαν το μέταλλο που έχει αυτή η ομάδα και ίσως αυτό να είναι το πιο σημαντικό για εμένα! Το μπλοκ ήταν ένα πολύ σημαντικό στοιχείο στο παιχνίδι μας. Πλέον, η προσοχή μας πάει στο ευρωπαϊκό παιχνίδι μας, στο οποίο θα προσπαθήσουμε να φέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα».

Διαβάστε επίσης