Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κουμεντάκης: «Πολύ σημαντική νίκη»

Κουμεντάκης: «Πολύ σημαντική νίκη»
Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου 2024 - 20:20

Με το «δεξί» στο 2024 «μπήκε» η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι Κυπελλούχοι Ευρώπης, κάτοχοι του Challenge Cup, επικράτησαν με 3-1 σετ (21-25, 25-22, 24-26, 23-25) του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, για τη 10η αγωνιστική της Volley League.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Ραφαήλ Κουμεντάκης τόνισε ότι αυτή η νίκη ήταν πολύ σημαντική ενώ κάλεσε τον κόσμο του Θρύλου να στηρίξει την ομάδα στον αγώνα με τη Ζάκσα!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κουμεντάκης:

«Η νίκη ήταν πολύ σημαντική για εμάς, γιατί μετά τη διακοπή ίσως δεν ήμασταν και τόσο έτοιμοι για ένα τέτοιο παιχνίδι. Κατά τη διάρκεια βρήκαμε το ρυθμό μας, ενώ ακολουθεί ένα δύσκολο πρόγραμμα για εμάς με συνεχόμενα παιχνίδια. Είμαστε χαρούμενοι που φύγαμε από μια δύσκολη έδρα. Η ομάδα μας είναι πολύ επιθετική στο σερβίς, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε προβλήματα όλοι, κάποιες φορές βγαίνει, κάποιες όχι. Πολύ κομβικό ματς αυτό με τη Ζάκσα, θέλουμε πολύ να κάνουμε μια καλή εμφάνιση. Αν καταφέρουμε να πάρουμε και κάτι από το παιχνίδι, θα είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ελπίζω, ο κόσμος να μας στηρίξει, να έρθει ο κόσμος του Ολυμπιακού στο γήπεδο. Αυτά τα παιχνίδια με τη Ζάσκα είναι πολύ ωραία να τα παίζεις, αλλά και να τα βλέπεις, πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό το παιχνίδι».

Διαβάστε επίσης