Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το… μπλοκ του Καστελάνι στον Χανδρινό και το κάλεσμα του Ιντάλγκο στους ΓΑΥΡΟΥΣ! (video)

Το… μπλοκ του Καστελάνι στον Χανδρινό και το κάλεσμα του Ιντάλγκο στους ΓΑΥΡΟΥΣ! (video)
Κυριακή, 14 Απριλίου 2024 - 21:42

Το δεύτερο, από τα τρία βήματα, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος θέλει να κάνει η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, την Δευτέρα (15/4). Συγκεκριμένα, στις 17:45 (ΕΡΤ 3), ο Θρύλος αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό, τον οποίο υποδέχεται στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για τον δεύτερο τελικό της Volley League. Μετά το break (0-3) στην πρώτη «μάχη» του πρωταθλήματος στο κλειστό του Μετς, οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν στην έδρα τους, για τον κρίσιμο δεύτερο τελικό με τους «πράσινους», με μοναδικό στόχο το 2-0 στη σειρά.

Μάλιστα, στην τελευταία προπόνηση των Πειραιώτων είχαμε ένα επικό σκηνικό με πρωταγωνιστές τους Χανδρίνο, Ιντάλγκο, Δαλακούρα και τον κόουτς Καστελάνι.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ιντάλγκο σέρβιρε με ταχύτητα άνω των 100 χιλιομέτρων. Όμως, ο Δαλακούρα έβαλε την υποδοχή, στη συνέχεια ήταν ο Χανδρινός που πήγε καρφώσει, αλλά ο κόουτς Καστελάνι με τη βοήθεια της μπάλας έκανε το… μπλοκ στον ακραίο του Θρύλου.

Από εκεί και πέρα, ο Σαλβαδόρ Ιντάλγκο το κάλεσμά του προς τους ΓΑΥΡΟΥΣ: «Πάμε… Λοιπόν τα λέμε τη Δευτέρα. ΘΥΡΑ 7, ελάτε!»


Διαβάστε επίσης

Όλοι Ρέντη για το 2-0!

Όλοι Ρέντη για το 2-0!

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για τον δεύτερο αγώνα του Θρύλου με τον Παναθηναϊκό.