Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ευχαριστώ με ένα sms!

Ευχαριστώ με ένα sms!
Πέμπτη, 5 Μαΐου 2011 - 08:03

Ακόμη ένα τμήμα του ερασιτέχνη πέτυχε μία σημαντική νίκη σε τελικό και τους αξίζει ένα ευχαριστώ!

Τόσα και τόσα είναι αυτά που έχουν καταφέρει φέτος τα ερασιτεχνικά τμήματα του Ολυμπιακού. Από πού να αρχίσει και που να τελειώσει κανείς. Το βόλεϊ και το πόλο έχουν χαρίσει σημαντικές στιγμές και μεγάλες συγκινήσεις στον κόσμο.

Τα τμήματα αυτά, όμως, θέλουν την ενίσχυση όλων μας για να συνεχίσουν να φέρνουν επιτυχίες, αφού τα παιδιά αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα. Έχουν κάνει μεγάλο αγώνα και τους αξίζει ένα μπράβο.

Μάλλον, πολλά μπράβο αξίζουν, αλλά το ένα παραπάνω μπορούμε να τους το δώσουμε όλοι εμείς μέσω του 54080, με ένα sms για τον Ερασιτέχνη. Ένα sms για τις επιτυχίες που ήρθαν μέχρι τώρα, ένα sms για τη νίκη επί της Βουλιαγμένης στον τελικό του πόλο γυναικών.

Έτσι, όπως έγινε και με τα παιδιά της ομάδας του βόλεϊ, που μετά από τη λήξη του τελικού ο κόσμος έστειλε 4000 μηνύματα, δείχνοντας και με αυτόν τον τρόπο ότι είναι πάντα δίπλα και στηρίζει.

Διαβάστε επίσης

«Πόρτα» στο Champions League

«Πόρτα» στο Champions League

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν αντέχουν το κόστος της συμμετοχής στο Champions League και αναμένεται να δηλωθούν στο CEV Cup ως Κυπελλούχοι.

Και οι τρεις ήταν υπέροχες!

Και οι τρεις ήταν υπέροχες!

Ο Ολυμπιακός στο βόλεϊ κατέκτησε τα πάντα (πρωτάθλημα, κύπελλο, Σούπερ Καπ) και η ομάδα μετά την επιτυχία της φωτογραφήθηκε με τα τρία τρόπαια...

Στα ερυθρόλευκα με... τρέλα

Στα ερυθρόλευκα με... τρέλα

Ο αρχηγός και ο ΜVP. Ανδρέας Ανδρεάδης και Ρολάντο Ντεσπέιν πανηγύρισαν πολύτιμες κούπες, έγραψαν ιστορία με το επικό τρεμπλ του Θρύλου και μίλησαν στον "ΓΑΥΡΟ"...