Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θύρα 7 (επί) Θήβας

Θύρα 7 (επί) Θήβας
Τρίτη, 29 Μαΐου 2012 - 18:02

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση του Συνδέσμου 7 της Θήβας. Το παρών έδωσαν αντιπροσωπείες από τη Χαλκίδα, τον Αλίαρτο, τη Λιβαδειά αλλά και από τον Σύνδεσμο της Θύρας 7 Αθήνας.

Τον Ολυμπιακό και την ομάδα βόλεϊ εκπροσώπησαν ο Ντίμα Φιλίποφ και ο Μενέλαος Κοκκινάκης, οι οποίοι ταξίδεψαν αυθημερόν στην πόλη της Βοιωτίας, μαζί με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη Νίκο Κατσιούρα και Σταύρο Ζαζάνη.

Οι δυο «ερυθρόλευκοι» βραβεύτηκαν από τους «οικοδεσπότες» για την προσφορά τους στον σύλλογο ενώ από την πλευρά του ο Φιλίποφ παρέδωσε στον πρόεδρο του Συνδέσμου Θήβας Κώστα Λυμπερίου μία υπογεγραμμένη φανέλα του με το νούμερο 7.

Αξίζει να αναφερθεί η επιγραφή πάνω στις αναμνηστικές πλακέτες που παρέλαβαν οι δύο παίκτες,«Θύρα 7 επί Θήβας», που αποτελεί παράφραση του τίτλου της τραγωδίας του Αισχύλου «Επτά επί Θήβας».

Στη σύντομη ομιλία του, ο πασαδόρος του Θρύλου τόνισε: «Ο περισσότερος κόσμος παρακολουθεί κυρίως ποδόσφαιρο και μπάσκετ, αλλά θα ήθελα να πω δύο λόγια για τον Ερασιτέχνη, γιατί θεωρώ ότι έχει χαρίσει μεγάλες στιγμές και χαρές στον κόσμο του Ολυμπιακού.

Είναι γεγονός ότι περνάει δύσκολες στιγμές λόγω των οικονομικών προβλημάτων, αλλά υπάρχει ένας άνθρωπος με Α κεφαλαίο, ο Μιχάλης Κουντούρης, που αυτά που έχει πει τα κάνει προκειμένου να βγάλει τον Ολυμπιακό από τη θέση στην οποία βρέθηκε. Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει γιατί έχει δίπλα του μία μεγάλη δύναμη που ονομάζεται κόσμος του Ολυμπιακού»!

Στη συνέχεια «μίλησε» η βοιωτική φιλοξενία, με φαγοπότι και πολύ χορό, στον οποίο επέδειξε τις ικανότητές του και ο Φιλίποφ.

Διαβάστε επίσης

Ανακοίνωσε Καζάζη

Ανακοίνωσε Καζάζη

Χαρούμενος για την επιστροφή του στον Θρύλο, δήλωσε ο νέος και επίσημα προπονητής, Δημήτρης Καζάζης…

Αποφασίζουν για Δ. Καζάζη

Αποφασίζουν για Δ. Καζάζη

Ο Ολυμπιακός καταλήγει αν θα πορευτεί με τον Δημήτρη Καζάζη στην τεχνική ηγεσία και ξεκινά τις μεταγραφές.