Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Παγίδα το "χρυσό" σετ»

«Παγίδα το
Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2012 - 12:25

O Oλυμπιακός νίκησε με 3-1 σετ τη Λέφσκι Σόφιας, αλλά δυστυχώς, εξαιτίας του συστήματος της CEV, πρέπει να περάσει από την πρωτεύουσα της Βουλγαρίας.

«Ξεχνάμε αυτό το παιχνίδι καθώς μας περιμένει ένα πολύ δυσκολότερο την άλλη εβδομάδα στη Σόφια, το οποίο σύμφωνα με το σύστημα πρόκρισης είναι αυτό που πρέπει να κερδίσουμε. Θα είναι παγίδα για εμάς να περιμένουμε το "χρυσό" σετ» τόνισε ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Χριστοφιδέλης.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η δήλωση του Νίκου Σμαραγδή: «Είναι μία σημαντική νίκη όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά. Γνωρίζουμε όμως, ότι δεν φτάνει μόνο αυτή για την πρόκριση και ότι μας περιμένει ένα ακόμη δυσκολότερο παιχνίδι την επόμενη εβδομάδα. Όμως μεσολαβεί μεσολαβεί ο αγώνας με τον Μίλωνα και αφού πάρουμε λίγες ανάσες θα επικεντρωθούμε αρχικά σε αυτό».

Διαβάστε επίσης

Πάει φρέσκος για το... 14άρι

Πάει φρέσκος για το... 14άρι

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το Σάββατο τον Μίλωνα (18:00) για την 9η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ Ανδρών με αλλαγές στην εξάδα.

«Να μη δώσουμε δικαιώματα»

«Να μη δώσουμε δικαιώματα»

Να αφήσουν προς το παρόν στην άκρη τη ρεβάνς με τη Λέφσκι και να επικεντρωθούν στην αναμέτρηση με τον Μίλωνα ζήτησε από τους «ερυθρόλευκους» ο Δημήτρης Καζάζης.

Τριάδα στους κορυφαίους

Τριάδα στους κορυφαίους

Γιούρισιτς, Χριστοφιδέλης και Στεφάνου συμπεριλήφθηκαν στην κορυφαία επτάδα της 8ης αγωνιστικής.