Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

MVP με το απόλυτο

MVP με το απόλυτο
Τρίτη, 26 Μαρτίου 2013 - 02:25

ΡΕΘΥΜΝΟ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΟΛΙΒΙΑ ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ

Ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ πανηγύρισε το πρώτο του Κύπελλο και μάλιστα ψηφίστηκε από τους δημοσιογράφους (με το απόλυτο) πολυτιμότερος παίκτης του 3-0 επί του Φοίνικα Σύρου.

Ο διαγώνιος του Ολυμπιακού αφιέρωσε το βραβείο σε όλους τους συμπαίκτες του και το προπονητικό τιμ, δείχνοντάς τους, έναν έναν, πολλές φορές την ώρα που παραλάμβανε το τρόπαιό του.

Μοναδική στιγμή όταν οι «ερυθρόλευκοι» κατευθύνθηκαν προς την κερκίδα των οπαδών του Θρύλου, που έκαναν το «Μελίνα Μερκούρη» του Ρεθύμνου να θυμίζει το «σπίτι» τους στο Ρέντη.

Ο Γιορντάνοφ έμεινε εκεί, δείχνοντας τον Δαφνοστεφανωμένο Εφηβο και την κερκίδα, ενώ τραγούδησε μαζί τους το «Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό...».

Ο Γιορντάνοφ δήλωσε στο gavros.gr:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που κατακτήσαμε αυτό το τρόπαιο. Αφιερώνω τον τίτλο του MVP στους συμπαίκτες μου γιατί είμαστε ομάδα, δεν κερδίζει μόνο ένας. Πρέπει τώρα να συγκεντρωθούμε και να αφοσιωθούμε στο πρωτάθλημα, που είναι ο βασικός μας στόχος.

Ο Βούλγαρος διαγώνιος πάντως απέφυγε να ικανοποιήσει το αίτημά μας να επαναλάβει το σύνθημα, αφού έκανε την ντρίμπλα: «Όχι δεν μπορώ, αυτό το κάνω μόνο όταν βλέπω τους οπαδούς μας και το τραγουδάω μαζί τους».

Ο Γιορντάνοφ χάρηκε ιδιαίτερα μόλις πληροφορήθηκε ότι βγήκε παμψηφεί MVP προειδοποιώντας: «Ελπίζω να συνεχίσω έτσι και να το ξαναπετύχω στην επόμενη διοργάνωση». Αρνήθηκε πάντως ότι... δωροδόκησε τους εκπροσώπους τους Τύπου για να τον ψηφίσουν.

Διαβάστε επίσης

«Δείξαμε ότι μπορούμε»

«Δείξαμε ότι μπορούμε»

Ο Γιώργος Στεφάνου κατέκτησε το πέμπτο κύπελλο στην καριέρα του και κατέχει ένα μοναδικό ρεκόρ.

Ο κύκλος του Ντίμα

Ο κύκλος του Ντίμα

Το μονό μπλοκ του Ντίμα Φιλίποφ στον Ηλία Λάππα ήταν υπνωτική ένεση στις αρτηρίες του Φοίνικα Σύρου.