Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τραγωδία στον Αγ. Στέφανο

Τραγωδία στον Αγ. Στέφανο
Κυριακή, 23 Ιουνίου 2013 - 07:29

Ακόμα μία τραγωδία συγκλονίζει τον χώρο του βόλεϊ, με θύματα τέσσερις νεαρές βολεϊμπολίστριες του Α.Ο. Αγίου Στεφάνου και μία 41χρονη, που έχασαν τη ζωή τους τα ξημερώματα του Σαββάτου σε τροχαίο δυστύχημα.

Οι τέσσερις 16χρονες βολεϊμπολίστριες και η μητέρα ενός εκ των κοριτσιών, η οποία είχε αναλάβει να μεταφέρει τα κορίτσια από χοροεσπερίδα, μετέβαιναν σε ΙΧ το οποίο εξετράπη της πορείας του στην οδό Τραπεζούντος και προσέκρουσε διαδοχικά σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο και σε έναν τοίχο.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της αστυνομίας και της πυροσβεστικής προκειμένου να τις απεγκλωβίσουν, με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Το Τμήμα Τροχαίας Κηφισιάς διενεργεί προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό των τεσσάρων νεαρών αθλητριών της ομάδας των βορείων προαστίων, εξέδωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ):

«Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης σοκαρισμένη, όπως και όλος ο κόσμος του αθλήματος, από την είδηση του τραγικού δυστυχήματος στον Άγιο Στέφανο Αττικής, εκφράζει την βαθιά θλίψη της για τον άδικο χαμό των τεσσάρων αθλητριών της ομάδας βόλεϊ του Α.Ο. Αγίου Στεφάνου.

Παράλληλα, η ΕΟΠΕ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στις οικογένειες και τους συγγενείς των θυμάτων και ανακοινώνει ότι στους αγώνες του Σαββατοκύριακου για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων και Κορασίδων θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των άτυχων κοριτσιών».

Διαβάστε επίσης

Παρελθόν η Γιακουμή

Παρελθόν η Γιακουμή

Αρνητικά απάντησε στην πρόταση του Ολυμπιακού η Δήμητρα Γιακουμή, που αποτελεί παρελθόν.

Το Σάββατο η γιορτή

Το Σάββατο η γιορτή

Το Σάββατο θα γίνει η εορταστική εκδήλωση λήξης της περιόδου της ακαδημίας βόλεϊ του Θρύλου.

Έμεινε στον Θρύλο η Κοσμά!

Έμεινε στον Θρύλο η Κοσμά!

Η Σοφία Κοσμά δεν έκρυψε ποτέ ότι επιθυμία της ήταν να συνεχίσει να φοράει τα ερυθρόλευκα για έναν ακόμα χρόνο...