Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Νιώθω σαν στο σπίτι μου»

«Νιώθω σαν στο σπίτι μου»
Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2013 - 00:42

Με επικεφαλής τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κουντούρη παρευρέθησαν στον αγιασμό και της ομάδας βόλεϊ γυναικών και ο επίτιμος πρόεδρος του σωματείου, Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, ο Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ., Γιάννης Δαλέζιος, ο Ταμίας του Δ.Σ., Δήμος Λαζαρίδης, ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ και μέλος του ΤΑΑ Ολυμπιακός, Παντελής Ταρνατόρος, το μέλος του ΤΑΑ, Γιώργος Κολιτσόπουλος, τα μέλη του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη, Λευτέρης Χρυσοφάκης και Νίκος Σκανδαλάκης και η Γενική Διευθύντρια Αθλητικών Τμημάτων του σωματείου, Χριστίνα Τσιλιγκίρη.

Ο τεχνικός της ομάδας βόλεϊ γυναικών, Γιάννης Νικολάκης είπε: «Πραγματικά νιώθω σαν στο σπίτι μου. Χαίρομαι που είμαι ξανά σε αυτό το γήπεδο και επιστρέφοντας εκτός από περισσότερους τίτλους βρήκα τον Ολυμπιακό να έχει τέλεια οργάνωση και μία ομάδα με σπουδαίες αθλήτριες. Αυτά κάνουν πιο εύκολο το έργο μας σε μία χρονιά ιδιαίτερα δύσκολη καθώς θα πρέπει να υπερασπιστούμε δύο τίτλους.

Δεν θα υπάρχει η πίεση στην κανονική περίοδο καθώς τα πάντα θα κριθούν στα πλέι οφ. Εκεί χρειάζεται να βρεθούμε στο πικ της φόρμας μας. Η εφετινή διοργάνωση δεν θα είναι μία μονομαχία του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ αλλά αξιόλογες ομάδες έχουν τα Βριλήσσια και ο Παναθηναϊκός».

Εκτός από τον κ. Νικολάκη στο Ρέντη επέστρεψε και ο Βασίλης Κουρνέτας, ο οποίος δήλωσε: «Δεν χρειάζεται να περιγράψω τα συναισθήματά μου. Είναι αυτονόητο ότι είμαι συγκινημένος που είμαι ξανά στο Ολυμπιακό και συνάντησα τόσους φίλους σήμερα. Ανυπομονώ πραγματικά να ξεκινήσουν οι αγώνες για να παίξω μπροστά και στους φιλάθλους μας. Να έχουμε υγεία και διαθέτουμε την ποιότητα και την εμπειρία ως ομάδα για να φτάσουμε εκ νέου στην κατάκτηση τίτλων.

Χαίρομαι αφάνταστα που ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην Ευρώπη εκεί όπου ανήκει. Στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Ολυμπιακός διαθέτει την πιο αξιόπιστη τριάδα κεντρικών μπλοκέρ (Σμαραγδής, Γιούρισιτς και Παπαδόπουλος). Οι δύο από αυτούς μίλησαν στους εκπροσώπους του Τύπου για τη νέα περίοδο. Ο Μίλαν Γιούρισιτς τόνισε: «Εχουμε μία μεγάλη πρόκληση μπροστά μας. Να υπερασπιστούμε και να διατηρήσουμε και τους τρεις τίτλους που κατακτήσαμε την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Δεν θα είναι εύκολο και επιβάλλεται να δουλέψουμε σκληρά τώρα στην προετοιμασία για να είμαστε έτοιμοι τόσο για τις εγχώριες όσο και για τις διεθνείς υποχρεώσεις μας.

Ως παίκτης της Μπούντβα είχα πανηγυρίσει την πρόκριση από τη φάση των ομίλων. Ελπίζω πως παίζοντας χωρίς άγχος να το καταφέρω και με τον Ολυμπιακός».

Ο Τζορτζ Παπαδόπουλος τόνισε: «Μπορεί να φάνηκε εύκολη η προηγούμενη σεζόν αλλά δεν ήταν. Μοχθήσαμε πολύ για να φτάσουμε στο απόλυτο. Εφέτος θα χρειαστεί ακόμη περισσότερη δουλειά καθώς οι αντίπαλοί μας απ’ όσο έχω μάθει είναι ενισχυμένοι. Ελπίζω να βελτιωθώ και να βοηθήσω ακόμη περισσότερο τον Νίκο και τον Μίλαν που είναι δύο κεντρικοί από τους οποίους μαθαίνω καθημερινά».

Δηλώσεις από την ομάδα γυναικών η οποία σήμερα έκανε τρέξιμο στις εγκαταστάσεις στίβου που βρίσκονται δίπλα στο κλειστό του Ρέντη έκαναν οι Μανωλίνα Κωνσταντίνου και η Κάταλιν Κις.

Η Κύπρια ακραία των ερυθρολεύκων είπε: «Το γεγονός ότι ξεκινάμε νταμπλούχες δεν λέει κάτι. Σίγουρα παίζει ρόλο στον ψυχολογικό τομέα αλλά δεν εφησυχάζουμε και δεν πρέπει να εφησυχάσουμε. Είναι μία καινούργια χρονιά με νέους στόχους. Θέλουμε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα αλλά χρειάζεται περισσότερη δουλειά και υπομονή γιατί το πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό. Πιστεύω πολύ στην ομάδα μου και εύχομαι να πάνε όλα καλά από την αρχή» και η κορυφαία διαγώνια των τελευταίων ετών του Ελληνικού, Κάταλιν Κις δήλωσε: «Χαίρομαι που είμαι στον Ολυμπιακό. Ισως να μην έπαιζα ξανά στην Ελλάδα αλλά ήρθε, για πρώτη φορά από τον Ολυμπιακό, πρόταση συνεργασίας. Νιώθω ήδη πως έκανα την καλύτερη επιλογή αφού είναι ο καλύτερα οργανωμένος σύλλογος στην Ελλάδα.

Ελπίζουμε να πάρουμε και εφέτος το νταμπλ. Εχουμε όμως πολύ δρόμο. Μόλις τώρα ξεκινήσαμε τη δουλειά. Θα πρέπει επίσης να έχουμε στο μυαλό μας ότι το πρωτάθλημα θα είναι καλύτερο, ο ανταγωνισμός μεγαλύτερος και κανένα παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο».

Διαβάστε επίσης

BBSK η τέταρτη

BBSK η τέταρτη

Η BBSK θα είναι η τέταρτη ομάδα που θα συμμετάσχει στο τουρνουά της Γαλατάσαραϊ, όπως έγινε γνωστό.

«Γουρλής» παπάς...

«Γουρλής» παπάς...

Ο πατήρ Νικόλας των δύο τροπαίων της Ευρωλίγκας ευλόγησε και τις ομάδες βόλεϊ του Θρύλου.

Η «πρώτη» των πρώτων!

Η «πρώτη» των πρώτων!

Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών πραγματοποίησε την πρώτη προπόνηση της χρονιάς, την Τρίτη το απόγευμα.